Ianuarie 19, 2024
Copiii lui Penélope Cruz n-au acces la gadgeturi: ”Se fac experimente pe tineri!”
Cât de greu este în ziua de astăzi să te distanțezi de tehnologie. Și mai ales să-ți ocrotești copiii de invazia tehnologiei, de la vârste fragede.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Penélope Cruz a împărtășit recent o viziune inedită despre creșterea copiilor ei. Acum, Leo, 12 ani, și Luna, 10, sunt preadolescenți, dar ea rămâne de neclintit în decizia sa de a-i ține departe de potențialele daune ale lumii digitale.

„Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales dacă ai un creier care încă e în formare”, a mărturisit actrița spaniolă publicației Elle Magazine în numărul său din februarie 2024, scrie okmagazine.ro

"Și cine plătește prețul? Nu noi, nu generația noastră, care, poate la 25 de ani, a aflat cum funcționează un BlackBerry. Este un experiment crud asupra copiilor, asupra adolescenților", a adăugat ea.

Penélope, care are copiii cu Javier Bardem, a fost consecventă în abordarea sa în ceea ce privește accesul la tehnologie și gadgeturi.

Penelope Cruz și Javier Bardem, Getty

Actrița își apără cu îndârjire copiii de tehnologia despre care crede că nu mai poate fi controlată, că este foarte invazivă și nici nu se gândește să-și lase copiii pe gadgeturi de la o asemenea vârstă fragedă, când creierul e în formare.

Este una dintre dilemele parentale cele mai actuale, căci odată ce au prins ”microbul” tehnologiei, este foarte greu să-i mai strunești.

De aceea, Penélope Cruz și Javier Bardem s-au pus foarte bine de acord să-și supravegheze odraslele cât mai mult timp. Desigur, asta implică și multă energie ca părinte, căci vei fi mult mai solicitat de copilul tău, în condițiile în care nu îi oferi un gadget care să-i absoarbă timpul liber.

Pelo largo messy despeinado con raya en medio, como Penélope Cruz Miley ...

Probabil că acest gen de măsuri se vor înmulți, în timp, când noua generație de părinți va conștientiza pericolul. Sau poate dimpotrivă, ne vom lăsa absorbiți cu totul de tehnologie, inteligență artificială sau ChatGpt.

Penélope a spus că ai săi copii nu vor primi telefoane mai devreme de 16 ani, deși vede că se află într-o minoritate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2004072666168