Noiembrie 16, 2023
Copiii Adelei Popescu nu au acces la telefoane sau tablete: „Asta este convingerea noastră că cei mici nu au ce căuta pe device-uri”
Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Despre educația lor, Radu Vâlcan a făcut recent dezvăluiri, a spus cum a decis să își crească copiii, departe de device-urile moderne.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Timpul a trecut rapid de când Adela Popescu a devenit pentru prima dată mamă, astfel că băiatul cel mare este la școală, mijlociul la grădiniță, iar din această toamnă a intrat în colectivitate la o grădiniță și mezinul, scrie avantaje.ro

Acasă, micuții au diverse activități, dar nu stau niciodată pe telefoane sau tablete, nu au acces la acestea. „Apropo de tabletă, îți spun sincer, la noi nu există așa ceva, nu există tabletă, nu există telefon, nu neapărat că e ceva greșit, dar eu, personal și Adela de asemenea, noi nu credem în așa ceva.

Adela Popescu și familia (3)

Dar asta nu înseamnă că suntem părinții perfecți, nu. Nu judec, nu spun că așa ceva este anormal, pur și simplu asta este convingerea noastră că cei mici nu au ce căuta pe device-uri', a declarat, pentru Playtech Știri, Radu Vâlcan.

Adela-Popescu-copii-3

„Evident, este la îndemâna părintelui, este foarte ok pentru liniștea ta atunci când ești la un restaurant sau când te întâlnești cu niște prieteni și vrei să ai parte de anumite momente de liniște, cel mai simplu este să îi dai copilului un telefon sau o tabletă. La noi nu există așa ceva', a mai precizat soțul Adelei Popescu.

În schimb, Adela Popescu și adu Vâlcan sunt foarte preocupați ca băieții lor să aibă un program bine pus la punct. Sunt stricți mai ales când vine vorba despre orele de somn. „Eu țin, de exemplu, foarte mult la somn, copiii noștri se culcă foarte devreme, cred că ei se dezvoltă în acest sens, să doarmă devreme.

Adela-Popescu-copii-4

Somnul este cel mai important, motiv pentru care noi nu prea ieșim în oraș, evităm ieșirile în oraș chiar cu prieteni sau la evenimente. Acum este o excepție. Preferăm să stăm acasă cu cei mici, să-i culcăm devreme, dar, repet, este o alegere, avem prieteni extrem de buni, apropiați, care aplică alte reguli, nu judecăm, fiecare pe principiul său', a mai spus Radu Vâlcan.

Adela Popescu



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68411302566528