Iulie 21, 2023
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție după „America Express” Unde au fost surprinși
Miercuri seara, agitație mare la un cinematograf dintr-un mall din București, unde a avut loc avampremiera filmului „Barbie”. Tot evenimentul a fost o încântare pentru priviri, căci atât foaierul sălii, cât și invitații au fost roz, iar organizatorii au creat un „peisaj” plin cu flamingo și palmieri... și ei tot roz. Până și bufetul cu dulciuri era asortat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Filmul „Barbie” cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale a avut parte de o lansare cu mare fast și pe marile ecrane din România. 

Invitații au acceptat cu bucurie provocarea de a purta roz și de a se juca. Abia puteai distinge cine e femeie și cine e bărbat, căci mulți băieți și-au dat cu tone de sclipici dorind să fie precum celebra păpușă Barbie. Sigur, unii au preferat să se dea drept Ken, partenerul acesteia

Nu e de mirare că la un asemenea de eveniment cu totul spectaculos au semnat „condica” foarte multe personaje din lumea mondenă a Bucureștiului. Cleopatra și Edward Sanda, abia întorși de la filmările reality-show-ului „America Express” au sosit și ei. Cu o siluetă mult mai subțire, semn că experiența de la filmările show-ului de la Antena 1 i-a înfometat. Nu e ușor să trăiești cu doar 1 euro sau 1 dolar pe zi.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție după „America Express”!  Au venit să vadă Barbie

Cuplul format din Cleopatra Stratan (20 de ani) și Edward Sanda (26 ani) au atras atenția la eveniment, ei fiind proaspăt întorși din America Express. Edward, puțin mai slab decât de obicei și cu barbă mai mică, parcă mai tras la față, semn că nu prea i-a priit cu mâncarea în celebra competiție. El a avut o cămașă care te duce cu gândul la o vacanță în Hawaii, iar Cleopatra Stratan și-a acoperit sânii cu o eșarfă colorată și a preferat jeanși în partea de jos, amândoi soții fiind cu zâmbetul pe buze.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție după „America Express”!  Au venit să vadă Barbie

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57541990280151