Octombrie 08, 2021
Cleopatra Stratan, demascată. La asta nimeni nu se aștepta!
A fost o surpriză de zile mari să aflăm despre participarea Cleopatrei Stratan la showul de televiziune ”Masked Singer” de la Pro TV România. Conform regulilor emisiunii, participanții nu au voie să divulge nimic, să nu sugereze niciun fel de indiciu despre implicarea lor în această producție televizată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, Cleopatra Stratan a fost ascunsă sub masca unei Gheishe. Deși cei patru membri ai juriului din care fac parte Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu, Inna și Alex Bogdan au intuit că sub mască se ascunde o artistă, având în vedere interpretarea fără cusur, nimeni nu s-a prins. Nici măcar indiciile oferite de producție nu i-au făcut să-și dea seama.

Cleopatra a cântat o piesă în engleză, la o altă emisiune una în română, iar la cea de-a treia ediție, un hit de-al T.AT.U. în limba rusă. Abia atunci Mihaela Rădulescu s-a prins cine e și a demascat-o pe Cleopatra. ”Știi ceva, moldoveanco? Eu știu cine ești!”, a scrgat Răduleasca. 

”A fost o experiență extraordinară”, a declarat la final frumoasa interpretă de la noi, stabilită încă din vară la București.

Demascarea Cleopatrei la ”Masked Singer” are loc la doar câteva zile după ziua ei de naștere. Anul acestea artista a împlinit 19 ani și un an de la logodnă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78336715698242