Aprilie 11, 2023
Circa 200 de femei au participat la seminarul „Lecții pentru gravide și tinerele mămici”
Aproape 200 de femei au participat sâmbătă, 8 aprilie, la seminarul „Lecții pentru gravide și tinerele mămici”, organizat de Aquarelle Women's Club și American Medical Center.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul a avut loc în incinta restaurantului „Mi Piace” și a avut drept scop informarea femeilor însărcinate și tinerelor mămici despre pregătirea pentru naștere și recuperarea postpartum, semnele de alertă din perioada sarcinii și după naștere, starea psihoemoțională și relația cu partenerul, alimentație, activitățile fizice, îngrijirea tenului, precum și imunitatea copilului. Subiectele au fost abordate de către cei mai buni doctori: Svetlana Șciuca, pediatru, pediatru-pneumolog, doctor habilitat în științe medicale, profesor universitar, academician; Victoria Voloceai, obstetrician-ginecolog, doctor în științe medicale, conferențiar universitar; Svetlana Jubîrcă, obstetrician-ginecolog, doctor în științe medicale; Ludmila Velenciuc, obstetrician-ginecolog, chirurg-ginecolog; precum și: Tatiana Grecu, psiholog, sexolog; Valeria Dimitrova, nutriționist; Maria Kinash, osteopat, kinetoterapeut, instructor de pilates.

„La acest seminar, am invitat cei mai buni specialiști, care au adus informații veridice despre sarcină, naștere, recuperarea după naștere și, bineînțeles, îngrijirea copilului. Eu consider că ceea ce s-a prezentat astăzi nu se găsește în cărți sau pe internet, pentru că speakerii noștri nu au adus simplă teorie, ci informații cu adevărat importante, luate din practica vastă pe care o au. Vreau să menționez, totodată, că noi, AQUARELLE, nu organizăm niciodată evenimente plictisitoare, astfel că am reușit și să socializăm, să ne facem noi prietene, să ciocnim cupe de șampanie, să savurăm gustări delicioase - pe scurt, să petrecem minunat această zi de sâmbătă”, a declarat Angela Sîrbu, directorul general al holdingului „Aquarelle Group”.

Participantele au rămas încântate de eveniment.

„Cred că evenimente de acest tip sunt extrem de importante pentru femeile care urmează să devină mame. Întâi de toate, ca ele să înțeleagă că nu sunt singure în fața greutăților prin care trec, pentru că sunt specialiști care le pot ajuta. De asemenea, ca ele să știe că sunt femei cu aceleași probleme. (...) Mi se pare extraordinar faptul că American Medical Center și Aquarelle au creat o asemenea comunitate, în care s-a adunat un număr incredibil de femei, ceea ce bucură”, a spus Anna Danilcenco, prezentatoare TV, mamă a două fete gemene.

Menționăm că toate participantele la seminar au primit premii de la partenerii evenimentului, iar la final a fost organizată și o tombolă.

Aducem mulțumiri tuturor partenerilor: MI PIACE, FERMA CU ORIGINI, NEOGYM, MI-E DOR, ORTHOMOL (FARMACIA ORIENT), CASA CURATĂ (SANOSAN, FROSCH, MOLFIX), VITAPHARM, BIESSEN PHARMA, DARIDA, DOCDOC.MD, PILATES M STUDIO.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91464519500732