Noiembrie 09, 2023
Cele mai șocante 10 dezvăluiri din cartea lui Britney Spears: Cum a părăsit-o Justin Timberlake, avortul, infidelitatea, trădarea, divorțul
Britney Spears, supranumită în plină glorie prințesa muzicii pop, chiar a avut și are în continuare o viață demnă de o carte sau un film. Artista a și pus cap la cap momentele cheie care au definit-o, au îngenuncheat-o și au scos-o din nou la liman, în volumul ei de memorii, "The Woman in Me".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cartea lansată recent a intrat rapid în topul celor mai cumpărate volume. Dezvăluirile făcute de Britney Spears, acum în vârstă de 41 de ani, sunt de-a dreptul sfâșietoare. Abordează subiecte precum relațiile de iubire, căsniciile eșuate, problemele de sănătate mintală și cei 13 ani de tutelă conservatoare.

Acum 25 de ani, când lansa hitul „Baby One More Time”, solista părea că le are pe toate, dar greutățile din viața ei de abia începeau să se adune și să formeze un bulgăre de zăpadă din ce în ce mai mare, scrie libertateapentrufemei.ro

Cele mai sfâșietoare 10 dezvăluiri din cartea lui Britney Spears

  • La 19 ani, pe când avea o relație cu Justin Timberlake, Britney Spears a rămas însărcinată și a făcut avort. Solistul nu și-a dorit să devină tată atât de devreme, crezând că nu va face față responsabilităților. Britney a ales să facă intervenția acasă, pentru a ține totul secret față de public, dar și față de familie. Și acum, la peste 20 de ani de la acel moment, cântăreața își amintește durerea simțită.
  • Justin Timberlake s-a despărțit de ea printr-un SMS. În 2002, după trei ani de relație, Justin a anunțat-o pe Britney că vrea să încheie relația cu ea. A făcut-o printr-un mesaj. „S-a terminat!”, i-a scris el și asta a fost tot, lăsând-o pe cât de surprinsă, pe atât de rănită.

Britney Spears ;i Justin Timberlake, ]n anul 2002. Foto: Profimedia 

  • A recunoscut că l-a înșelat pe Timberlake cu un dansator. La începutul anilor 2000, se zvonea că Justin s-a despărțit de Britney după ce a aflat că l-a înșelat cu coregraful Wade Robson. În cartea ei, Spears a recunoscut că l-a sărutat pe dansator când erau într-un club în Spania.
  • Dărâmată de coperta pentru care Christina Aguilera a pozat cu Justin Timberlake. În 2003, rivala lui Britney, Christina Aguilera, a decis să-și unească forțele cu Justin Timberlake pentru un turneu comun. Au și pozat împreună pentru coperta revistei Rolling Stone, ceea ce a înfuriat-o pe Spears. „Erau amândoi pe copertă, el într-un maiou negru, în timp ce se uita cu o privire sexy la ea, iar ea cu ochii la cameră, într-un bluză cu șireturi. În interviu, ea (Christina) spunea că are încredere că eu și Justin ne vom împăca. A fost ciudat, având în vedere cât de negativă fusese cu alte ocazii. Chiar dacă nu au încercat să fie cruzi, am simțit că îmi toarnă sare pe rană”. Britney a mai spus și că era geloasă pe Aguilera pentru că avea mai multă libertate decât ea.
  • De ce s-a ras pe cap în 2007. Un alt episod care a rămas în memoria colectivă este atunci când Britney s-a ras singură pe cap. În acele vremuri, megastarul trecea printr-un divorț dureros de Kevin Federline și lupta pentru custodia celor doi băieți ai lor. „Cât am crescut, toată lumea se holba la mine, eram studiată de sus până jos. Oamenii îmi spuneau ce credeau despre corpul meu încă de când eram o adolescentă. Să mă rad pe cap și să fac pe rebela erau felurile în care îi îndepărtam”. În 2007, la o zi după ce ieșise dintr-un centru de reabilitare, Britney a mers la un salon dintr-o suburbie a Los Angeles-ului, i-a cerut proprietarei frizeriei să o radă pe cap, dar a fost refuzată. A luat problema în propriile mâini, a luat o mașină de tuns și s-a ras, în timp ce fotografii o pozau de zor din afara salonului.

S-a ras singură pe cap într-un moment de rebeliune. Foto: Profimedia 

  • 13 ani de tutelă conservatoare. În 2008, solista a intrat total sub controlul tatălui ei. Atunci și-a pierdut dreptul de a-și controla finanțele și de a lua orice decizie legată de viața personală și profesională. „Devenisem un robot. Nu orice fel de robot, un copil-robot. Fusesem atât de infantilizată încât pierdusem părțile care mă făceau să fiu eu. 13 ani au trecut, în care m-am simțit ca o umbră a ceea ce eram eu. Mă gândesc acum la tatăl meu și asociații lui care au avut control atât de mult timp asupra corpului meu, a banilor mei, iar asta mă face să-mi fie rău. Nu am meritat ceea ce mi-a făcut familia mea”.
  • A renunțat la libertatea ei pentru a-și putea vedea fiii. În timpul controversatei tutele conservatoare, Britney a renunțat la „libertate” pentru a-și putea vedea copiii. În carte, ea spune că a fost de acord cu termenii tutelei, doar pentru a petrece timp cu copiii ei, Sean și Jayden. Custodia lor a fost dată în totalitate fostului ei soț, Kevin Federline. „Libertatea mea în schimbul orelor de somn ale copiilor mei-a fost un schimb pe care eram dispusă să-l fac. Visul meu a fost să întemeiez o familie. Să fiu mamă a fost visul meu devenit realitate”.
  • A acuzat un jurnalist că a împiedicat-o să vorbească despre tutela conservatoare. „Am menționat tutela într-un talk show în 2016, dar cumva, acea parte a interviului nu a apărut pe post. Hm. Interesant”.
  • Încearcă să facă pace cu sora ei. Britney a scris în carte și că încearcă să simtă mai multă compasiune față de sora ei, Jamie Lynn, cu care a avut conflicte ani întregi. „Va fi întotdeauna sora mea, o iubesc pe ea și familia ei frumoasă. Lucrez să simt mai multă compasiune decât furie față de ea și față de toți cei care simt că mi-au greșit. Nu este atât de ușor”. În alte ocazii, Spears a vorbit despre faptul că Jamie Lynn nu a făcut nimic pentru a o ajuta în timpul tutelei conservatoare. Ba mai mult, nu i-a oferit ajutorul atunci când i-a cerut și i-a spus să nu mai lupte pentru a pune capăt controlului tatălui lor.
  • Momentul cu șarpele de la MTV VMA. Britney a vorbit și despre unul dintre cele mai memorabile momente din cariera ei. În 2001, la MTV VMA, a apărut pe scenă cu un șarpe imens pe umeri. Dacă atunci a părut stăpână pe ea, în interior îi era o teamă imensă. Cu câteva săptămâni înainte, chiar spusese că se teme de șerpi. Când a văzut pitonul cu limba scoasă, a fost speriată. „A devenit un moment iconic din istoria VMA, dar a fost mult mai terifiant decât a părut. Tot ce am făcut a fost să mă uit în jos. Simțeam că dacă mă uit la el și îi prind privirea, m-ar ucide. Tot ce-mi spuneam era să-mi mișc picioarele și să cânt. Ceea ce nimeni nu știam era că șarpele și-a adus capul lângă fața mea și a început să sâsâie”.


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.0564835071564