Decembrie 15, 2016
Cele mai frumoase asemănări dintre mamă și fiică din domeniul monden
Adesea copiii seamănă ca două picături de apă cu părinții lor. AQUARELLE vă demonstrează mamele și fiicele care seamănă leit una cu alta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez si Guadalupe Rodriguez

Jennifer Lopez are deja 47 de ani, dar vârsta n-o interesează deloc și bine face! Utați-vă ce mamă frumoasă are!


Goldie Hawn si Kate Hudson

Această mamă și fiică deseori sunt confundate. Este evident de ce! Kate a moștenit de la mama ei nu doar frumusețea, ci și talentul!


Alla Pugaciova și Cristina Orbakaite

Cu trecerea anilor Cristina tot mai mult începe să semene cu mama sa, iar primadona estradei rusești este foarte mândră că fiica merge pe urmele ei.


Cindy Crawford și Kaia Gerber

Super modelul anilor '90 a crescut o fată minunată. Pe tânăra Kaya o așteaptă un mare succes în lumea modelingului, pentru că este evident că aceasta a moștenit de la mama ei tot ce e mai frumos.


Natalia Vodianova și Neva Portman

Fiica top-modelului rusesc Natalia Vodianova are niște ochi foarte expresivi. Frumoasa Neva deja și-a avut debutul prezentărilor de modă. În viitorul apropiat aceasta va atinge succesul mamei sale.


Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Seamănă ca două surori. Tânăra Ava adesea este confundată cu mama sa. Cine știe, poate aceasta se va fi filma în continuarea filmelor în care rolul principal l-a fost mama ei.


Blythe Danner și Gwyneth Paltrow

Același zâmbet, aceeași strălucire în ochi... Din start se vede cui trebuie să-i fie recunoscătoare Gwyneth pentru frumusețea pe care o are.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81866073608398