Iulie 21, 2023
Cel mai penibil moment din viața Andrei. L-a povestit extrem de rușinată!
Simpatica cântăreață Andra Măruță a fost invitată, recent, la podcastul lui Mihai Bobonete. În cadrul acestuia, artista și-a amintit despre momentul în care a făcut cunoștință cu Gigi Becali, el declarându-se în nenumărate rânduri un fan înfocat al vedetei. Atunci, Andra a trecut printr-un moment extrem de penibil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra Măruță l-a întâlnit prima dată pe omul de afaceri la o petrecere unde cânta, la un renumit cazino din București, însă se pare că Gigi Becali nu a recunoscut-o pe artistă din prima clipă când a văzut-o.

În acele vremuri, era în vogă melodia „Vreau sărutarea ta”. Atunci când Andra a început să o cânte, Gigi Becali și-a dat imediat seama cine este ea și s-a dus să o felicite. Mai mult de atât, acesta a ridicat-o în brațe pe cântăreață. Din păcate, în acel moment artista s-a lovit cu microfonul de un dinte. În acele clipe, Andra s-a speriat crezând că a rămas fără un dinte și că acest lucru este observat de toți cei care o ascultă. A continuat să cânte, însă a făcut acest lucru destul de timorată și dornică să se termine acel moment. La final, ea le-a întrebat pe fetele care o însoțeau la eveniment cât de gravă este situația și s-a liniștit abia când a văzut că dintele este doar puțin ciobit. 

Andra a trecut printr-un moment penibil când l-a cunoscut pe Gigi Becali. Foto: Click.

Andra: „Când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul”

Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la Marriott, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa. Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89865732192993