Februarie 05, 2024
Cea mai mare bucurie a lui Bruce Willis, de când suferă de demență, este unica lui nepoțică: "Fața i se luminează când o vede"
Viața lui Bruce Willis a fost dată peste cap de când a fost diagnosticat cu afazie și mai apoi cu demență frontotemporală. Traiul tuturor celor din jurul lui, care-l iubesc, au grijă de el și-l prețuiesc, s-a schimbat radical. Cea mai mare bucurie a starului din filme de acțiune este acum singura lui nepoțică, Louetta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer, a devenit mamă acum nouă luni. A adus pe lume o fetiță pe care a botezat-o Louetta și i-a făcut bunici pentru prima dată pe părinții ei celebri, Bruce Willis și Demi Moore. Micuța Lou a venit ca o gură de oxigen în sânul familiei îngrijorate de starea de sănătate a actorului din "Greu de ucis", scrie peroz.ro

"Grand-Daddio" este porecla lui Bruce Willis, printre cei dragi ai lui, de când a devenit bunic. Fiica lui, Rumer, a povestit cum e acesta în noul "rol". "Exemplul perfect a cum este tatăl meu în viața reală este personajul lui din 'Moonlighting'. Șarmant, amuzant, cu un fel de strălucire pusă pe șotii în privire, foarte bun și dulce. E incredibil de iubitor și de bun. Tatăl meu este motivul gusturilor mele în muzică și a unei părți din umorul meu. Ambii mei părinți sunt atât de amuzanți", a povestit Rumer Willis pentru New York Post.

bruce willis si nepotica lui 

De când a devenit mamă, viața tinerei de 35 de ani a căpătat noi dimensiuni. Și la fel s-a întâmplat și cu cea a tatălui ei. "Fața i se luminează atunci când o vede pe Louetta. Tatălui meu îi spunem Papu sau Grand-Daddio, ceea ce îmi place tare mult, pentru că în copilărie îi spuneam Daddio", a mai adăugat Rumer. În schimb, mamei sale i se spune "Yaya" de când a devenit bunică.

"Când Lou devine exigentă și severă, arată exact ca tatăl meu. Iubesc asta, dar este mini copia mea. E o nebunie. Oamenii se uită la ea și îmi spun: 'Doamne, chiar e copilul tău'", a mai spus fiica lui Bruce. Rumer și partenerul ei au hotărât ca cea mică să poarte numele de familie Willis pentru că Bruce nu are niciun fiu, ci cinci fiice, și fata lui cea mare și-a dorit ca numele să meargă cumva mai departe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3323850631714