Septembrie 27, 2023
Ce s-a ales de fetele de la t.A.T.u, la 21 de ani de ani de la succesul colosal. Cum arată acum și cu ce se ocupă
În 2002, lumea a fost înnebunită de două adolescente din Rusia în uniforme școlare. Duo-ul, Yulia Volkova și Lena Katina, se numeau t.A.T.u., iar piesa lor, „All The Things She Said', a fost un hit de succes în Australia, precum și în alte țări din întreaga lume – în principal datorită unui videoclip în care fetele, în fuste extrem de scurte, se sărutau în ploaie torențială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dar nu a trecut mult timp până când lumea a aflat că cele două fete nu aveau altă orientare sexuală – și, în cele din urmă, cele două s-au certat atât de tare încât au încetat complet să își mai vorbească.

Volkova și Katina au început ca membre ale unui grup muzical pentru copii din Rusia numit Neposedy. Volkova a avut o pregătire clasică la pian și canto, în timp ce tatăl Katinei a fost un compozitor renumit. La vârsta de 14 ani, au dat o audiție pentru Ivan Shapovalov, un fost adman care a decis să își formeze propriul grup pop, având ca imagine „adolescente lesbiene”. Volkova și Katina au fost alese, iar t.A.T.u. s-a născut.

Videoclipul piesei „All The Things She Said” a stârnit controverse peste tot unde a fost difuzat, iar prezentatorul TV britanic Richard Madeley a cerut interzicerea melodiei, scrie avantaje.ro

Ladies in Satin Blouses: TATU - Red tied-up blouse

„Ni se spune că aceste fete fac de fapt sex cu lesbiene minore în viața reală și managerul lor ne spune că a observat un gol pe piață – un gol de pedofilie pe piață”, a spus el. „Asta este bolnav și este greșit”.

Katina i-a luat apărarea lui Shapovalov într-un interviu acordat în 2003 publicației The Telegraph.

„Ivan este un geniu”, a spus ea. „Este prietenul nostru și ne-a ajutat în călătoria noastră prin viață”.

În ciuda faptului că inițial a susținut că sunt lesbiene în viața reală, Katina a explicat ulterior că ea și Volkova jucau un rol, ca într-un film. „Nu am fost niciodată lesbiană”, a declarat ea pentru The Daily Beast. „Nu am fost niciodată atrasă de o fată”.

Sochi 2014: un bacio lesbo delle t.A.T.u. alla cerimonia di apertura ...

Dar ea crede că t.A.T.u. i-a ajutat pe adolescenții ruși care erau de fapt homosexuali, spunând că duo-ul a primit „atât de multe scrisori de mulțumire”. t.A.T.u. a cântat la Eurovision în 2003, unde a ocupat locul al treilea. Au continuat să înregistreze și au avut un succes deosebit în Japonia.

„În Asia, am fost populare pentru că toate filmele porno se bazează pe școlărițe îmbrăcate așa cum eram noi în videoclip”, a spus Volkova.

În afara muzicii, Volkova are o fiică și un fiu din relații diferite, dar nu a rămas cu tatăl niciunuia dintre copii. „Am născut, mi-am adunat lucrurile și am continuat să lucrez”, a spus ea.

Cele două s-au despărțit în 2009. Volkova și-a lansat o carieră solo de cântăreață, a jucat într-un film de groază, Zombie Fever, și s-a apucat de design de pantofi.

În 2012, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Ea a declarat pentru emisiunea TV „Secret pentru un milion” că a ascuns acest lucru pentru că nu a vrut ca nimeni să îi plângă de milă pentru ea. Volkova spune că operația de cancer i-a afectat corzile vocale și a fost nevoie de mai multe operații în decurs de mai mulți ani pentru ca ea să se recupereze complet.

„După operație, a fost o lună în care nu am putut scoate niciun sunet”, a spus ea. „Chiar și două-trei luni mai târziu, încă îmi era teamă să încep să vorbesc”. Din fericire, în cele din urmă a reușit să cânte din nou.

Image of Tatu

În 2014, Volkova a stârnit un nou scandal declarând la televizor că și-ar condamna fiul dacă acesta ar fi homosexual.

„Nu voi accepta un fiu homosexual”, a spus ea. „Două fete împreună – nu este același lucru ca și cei doi bărbați împreună. Mi se pare că lesbienele arată estetic mult mai frumos decât doi bărbați care se țin de mână sau se sărută.”

În replică, Katina a declarat pe pagina sa de Facebook că „dragostea este dragoste”„Cred că toată lumea ar trebui să fie liberă să iubească pe cine iubește și să fie cu cine vrea să își petreacă viața!”

Grupa t.A.T.u - Spoki

Până atunci, relația dintre cele două se rupsese iremediabil. Au cântat împreună la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci 2014, dar le-a fost imposibil să lucreze împreună. Au existat povești potrivit cărora au refuzat să stea în aceeași cameră și ar fi avut zboruri separate.

Mai târziu au existat zvonuri conform cărora Katina ar fi tăiat fața Volkovei de pe fotografiile în care cele două pozau cu celebrități, zvonuri pe care Katina le-a luat în derâdere.

La o întâlnire cu fanii în 2019, Volkova a spus că ar fi fericită să aibă o reuniune t.A.T.u.. „Îmi doresc, întrebarea este cu cel de-al doilea membru. Sunt într-o stare de spirit pozitivă”.

Солистки группы «Тату» рассказали о своих самых больших заработках

Cu toate acestea, Katina a spus că ea și Volkova au avut “un conflict ireconciliabil”. Ea a spus: „Pur și simplu nu putem lucra împreună. Din păcate, așa stau lucrurile. Nu ar trebui să așteptați”.

Katina și Volkova au acum amândouă în jur de 30 de ani și își trăiesc propria viață.

Jak dziś wyglądają piosenkarki t.A.T.u.? Julia i Lena mocno się ...

Katina a revenit în lumina reflectoarelor, făcând versiunea rusă a spectacolului The Masked Singer. De asemenea, anul trecut s-a logodit și s-a căsătorit cu un om de afaceri multimilionar. Este a doua ei căsătorie, după ce s-a despărțit de cântărețul de muzică rock Sasho Kuzmanovich, cu care îl are pe fiul ei Alexander, în vârstă de opt ani.

Fosta membră t.A.T.u. Lena Katina a născut cel de-al doilea copil, după cum a anunțat soțul ei, Dmitry Spiridonov, pe contul său de Instagram. Băiețelul, pe nume Demian, a venit pe lume pe 11 iulie.

t.A.T.u. members Lena Katina and Julia Volkova: Where are they now ...

În ceea ce o privește pe Volkova, ea cântă în continuare piesele t.A.T.u., precum și materiale originale. Ea a declarat pentru iHeartRadio că cei doi copii ai ei, care acum sunt și ei adolescenți, știau totul despre ea

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56501007080078