Iulie 06, 2023
Ce rezultate a obținut Iuliana Beregoi la BAC: "A trebuit să-mi împart timpul între școală și..."
Influencerița Iuliana Beregoi a trecut prin mari emoții în ultimele zile, căci a dat examenul de Bacalaureat. Vlogerița în vârstă de 18 ani este una dintre cele mai de succes vedete de pe social-media din Republica Moldova. Iuliana Beregoi pregătește și uun concert de mare senzație pentru fani. Iată cum s-a descurcat vedeta la BAC și ce planuri de viitor are!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi, 18 ani, este una dintre cele mai de succes vedete din Republica Moldova. Iuliana Beregoi a devenit cunoscută datorită clipurilor postate pe platforma de YouTube, în care documenta momente importante din viața ei. Timpul a trecut, iar comunitate de fani din mediul online a inspirat-o să se lanseze și în muzică. Recent, Iuliana Beregoi a pus pe plan secund cariera în showbiz, pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat, scrie viva.ro

Iuliana Beregoi a avut o perioadă foarte ocupată. Pe lângă concertul pe care îl pregătește pentru fani, vedeta a susținut și examenul de Bacalaureat. Iuliana e de părere că a reușit să îmbine cu succes școala și cariera.

iuliana-beregoi-1

„Sunt mulțumită și fericită, în același timp, că am terminat totul cu bine. Anul acesta a fost o provocare pentru mine. A trebuit să-mi împart timpul între școală și carieră și mă bucur tare mult că mi-a reușit. Urmează un concert foarte important pentru mine și foarte special, pentru că este ultimul concert la 18 ani. Am pregătit foarte multe surprize, este și într-o locație superbă, și asta mă bucură foarte mult. Așa că abia aștept să-i văd pe toți acolo, să ne distrăm și să cântăm', a spus Iuliana Beregoi pentru UNICA.ro.

ptgwmczoyxnoptcyntuzodmxm2uwnzqxztiwzmu0y2riyzk2ntu0ogjk.thumb_

Iuliana Beregoi și-a început cariera la vârsta de 12 ani și a avut norocul să colaboreze cu profesioniști din domeniu, care s-au ocupat cu atenție de imaginea ei. A fost o fată muncitoare, perseverentă și serioasă, așa că acum poate să ceară o sumă care este una impresionantă chiar și pentru mulți cântăreți cu experiență din România. Pentru un concert Iuliana Beregoi cere o sumă de aproximativ 6.000 de euro, dar acest aspect depinde cmplexitatea show-ului și durată.

Fanii Iulianei nu ezită să cumpere tricouri, compleuri, hanorace sau rucsacuri, cu brandul Iulianei Beregoi, iar prețulacestora variază între 200 de lei și 400 de lei. În curând, artista vrea să își lanseze propriul ei parfum, precum și o linie de cosmetice care să îi poarte numele, conform sursei citate anterior.

Iuliana Beregoi, primele declarații după ce a aflat rezultatele la BAC:  „Sunt mulțumită și fericită” | Unica.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86524772644043