Ianuarie 24, 2024
Ce mănâncă Pamela Anderson ca să se mențină în formă la 56 de ani. Actrița a dezvăluit ce dietă urmează
Pamela Anderson, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Baywatch”, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 56 de ani, iar dieta pe care o urmează joacă un rol important în acest sens.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși nu i-a fost mereu ușor să-și facă timp pentru a intra în bucătărie, Pamela Anderson recunoștea că i-a plăcut întotdeauna să gătească și, în plus, ea a împărtășit cu fanii ei câteva dintre secretele ei.

„Nu mi-a fost ușor să găsesc timp să gătesc, însă întotdeauna mi-a plăcut”, scria Pamela Anderson în newsletter-ul ei, The Open Journal

Pamela Anderson 

„Ador să încerc rețete. Prefer să nu cântăresc ingredientele, pun „din ochi”, dar acest lucru este potrivit pentru mine, mai ales când vine vorba de preparate care necesită coacere”, spunea ea.

În ceea ce privește dieta ei, Pamela Anderson recunoștea că legumele și fructele de mare sunt favorite, iar zilele ei încep mereu cu o ceașcă de ceai, scrie peroz.ro

„Încerc să beau mai puțină cafea și mai mult ceai”, explica ea: „Îmi place să amestec trandafiri și mușețel. Ba chiar mi-am plantat o mică grădină de ceai și sunt tare mândră să folosesc propriile plante”, a spus ea.

De asemenea, ea a mărturisit că uneori, când se simte obosită,  înlocuiește ceaiul cu un cortado tare, adică o băutură obținută din cantități egale de espresso și lapte cald.

Deși nu a menționat dacă mănâncă sau nu ceva la micul dejun, Anderson a dezvăluit că preferă să includă legume în fiecare masă.

Legumele sunt potrivite pentru mine”, spunea ea, dezvăluind, de asemenea, că la prânz alege aproape întotdeauna pește ori fructe de mare.

Sunt o fată crescută pe insulă, așa că fructele de mare și peștele au existat întotdeauna în casa noastră. Tata obișnuia să pună la afumat somon în spatele casei. Oceanul este în sângele meu, dar am descoperit că gătitul afară pe fontă, pe foc deschis, este extrem de delicios. Îmi place să coc și legume, sunt gustoase”, mai spunea ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.657478094101