Mai 04, 2023
Ce invitați de la TV l-au scos din minți pe Dan Negru: „Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru”
Vedeta de televiziune Dan Negru a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram. Este dezamăgit de specialiștii militari care apar la televizor. Acesta a avut un mesaj tranșant: ,,Ne merităm generalii de pe ecrane".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

,,Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru.

În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%. Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole în războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie. Ne merităm generalii de pe ecrane", a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram, scrie click.ro

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, jeep şi text

Dan Negru postează des pe rețelele de socializare

Deși este foarte activ pe conturile sale de Facebook și Instagram, acolo unde postează aproape zilnic despre diferite probleme cu care România se confruntă, celebrul prezentator și-a făcut recent cont și pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare ale momentul, TikTok.

Ce părere are Dan Negru despre TikTok

Verdictul lui Dan Negru nu este deloc unul favorabil, întrucât prezentatorul consideră TikTok-ul drept este cea mai bună formă de cenzură, în care informația din abundență sporește apariția „anafabeților funcționali”.

Curiozitatea este cea care l-a împins pe Dan Negru să testeze și această nouă platformă atât de răspândită mai ales în jurul tinerilor. 

Dan Negru (revelion de o rară calitate artistică): „Am mîncat șerpi și  gîndaci de unde se spune că ar fi izbucnit virusul. Dar, uite,  supraviețuiesc.“ - Caţavencii

Despre Dan Negru 

E imposibil să nu fi auzit de omul de televiziune Dan Negru, chiar dacă ești din generația mai nouă. Cu siguranță i-ai auzit acestuia numele măcar prin prisma glumelor care se fac de Revelion, atunci când cei care nu au planuri spun că îl vor petrece alături de Dan Negru, prezentatorul obișnuind în noaptea dintre ani să livreze emisiunea care a devenit deja arhicunosctă. Cu toate acestea, familia prezentatorului TV a preferat să rămână departe de lumea showbizului, cedâdu-i lui Dan toată lumina reflectoarelor.

Deși au un mariaj de 15 ani, soția lui Dan Negru a fost mereu o prezență discretă, bifând apariții rare pe la petrecerile mondene. Codruța și Dan Negru sunt căsătoriți din 2006, iar aceasta este de profesie medic stomatolog. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9694924354553