Februarie 01, 2023
Cât de strălucitoare a fost Victoria Beckham la nunta lui Marc Anthony. Vedeta, însoțită de fiica Harper
Nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira a fost un eveniment important pentru familia Beckham, de la care n-au putut lipsi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superba Victoria s-a pregătit ca la carte pentru eveniment și nu a omis să le detalieze fanilor din comunitatea sa cum a reușit să-și aplice un machiaj interesant, strălucitor, pe care l-a numit ”strălucirea de Miami”.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (2) jpg 

În ultimul weekend din ianuarie, Victoria Beckham a participat la nunta bunului său prieten Marc Anthony. Cântărețul de salsa a mers și el cu cea care i-a devenit soție la nunta fiului cel mare al soților Beckham de anul trecut, din California.

Acum, solistul latino s-a însurat tot în SUA, mai exact la Miami, iar evenimentul a beneficiat de prezența multor staruri și bogătași.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (3) jpg 

Victoria Beckham s-a pregătit din timp pentru nunta supranumită a anului, iar celebra divă și-a construit un look senzațional, foarte proaspăt și tineresc. Secretul a stat în machiaj, pe care nu s-a sfiit să-l prezinte pe social media.

Victoria Beckham și-a evidențiat sprâncenele, a folosit un iluminator de față, și-a conturat pomeții în nuanțe de piersică, a ales un ruj natural, în timp ce accentul l-a pus pe ochi, care au avut un machiaj dramatic, smokey eyes, așa cum se obișnuiește la petreceri. Alături de ea, s-a aflat și Harper Beckham, fiica pe care o are cu David Beckham.

Victoria Beckham este făcută pentru mondenități, căci talentul ei de stil incontestabil se reflectă în fiecare ieșire publică, unde apare impecabilă.

Silueta ca-n adolescență îi permite abordarea oricăror ținute, căci toate îi vin bine. Începând de la colanți sport și terminând cu rochii fabuloase, regale.

Apropo de regal, Victoria Beckham s-ar putea număra printre oaspeții speciali de la încoronarea Regelui Charles, din luna mai. Zvonurile mondene vorbesc de o mare reuniune Spice Girls, în cinstea evenimentului. Soțul David Beckham este și el un apropiat al monarhiei britanice și a impresionat o lume întreagă, după ce a stat 12 ore la coadă să-i aducă ultimele sale omagii Reginei Elisabeta a II-a, când sicriul el fusese depus la Londra ca supușii să-și poată lua rămas bun de la suverană.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2020995616913