Martie 05, 2024
Cât a plătit Andreea Bostanică pe apartamentul din România: "Știți că mi-am luat câteva în Chișinău, dar acesta este primul din București"
Andreea Bostanică și-a cumpărat apartament în una dintre cele scumpe zone din București.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostanică este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut, atât în România, cât și Republica Moldova și este cunoscută drept ”Regina TikTok-ului”. Tânăra se bucure de un succes colosal în mediul online și din banii câștigați pe pratformele de social media a reușit chiar să-și cumpere un apartament în zona Pipera.

Andreea Bostănică s-a lansat în mediul online încă de la 12 ani și a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de urmăritori, scrie radioimpuls.ro

Bostanica: Notele de la BAC nu m-au încurcat să-mi iau trei apartamente

Influencerița deține mai multe proprietăți imobiliare în Chișinău și, recent, și-a cumpărat primele sale apartamente în București. Prezența sa online nu numai că i-a consolidat statutul de vedetă pe rețelele sociale, dar i-a permis să se bucure și de luxul unui bolid impresionant, cu care a captat atenția admiratorilor săi. Creatoare de conținut se remarcă prin transparența cu care își împărtășește viața cu fanii săi, acoperind atât momentele de bucurie, cât și pe cele triste. Recent, a împărtășit cu urmăritorii săi achiziționarea a trei apartamente în București, dintre care unul este deja finalizat. Ea a mărturisit că noul ei apartament este situat în Pipera, una dintre cele mai scumpe zone din Capitală română, unde prețurile la imobiliare sunt considerabil ridicate și a dezvăluit că plătit 250.000 de euro pe acel apartament. Imobilul are trei camere și este amenajat într-un stil modern, Andreea nu a ezitat să împărtășească cu fanii ei cadre din interiorul noii sale case și a postat mai multe fotografii din locuință.

VIDEO Andreea Bostanica, aroganță de milioane! Influencerița a plecat cu  avionul privat în vacanță. Ce destinație exclusivistă a ales pentru  relaxare - WOWBiz

Câte propietăți deține Andreea Bostanică

Andreea Bostanică este hotărâtă să investească în continuare în domeniul imobiliar. După ce a cumpărat primul apartament în București, influencerița a mai achiziționat încă două care sunt încă în construcție. Tânăra a ținut să precizeze că investițiile ei se vor concentra în continuare pe imobiliare, așa cum face încă de la vârsta de 12 ani.

Sunt atât de fericită! Încep acest vlog chiar din noul meu apartament. Este primul meu apartament din București. Știți că mi-am luat câteva în Chișinău, dar acesta este primul din București și sunt foarte încântată. Aici este camera mea, care nu este încă gata, dar îmi place foarte mult și așa. Patul este gata, aici fac eu Live, dar încă nu este totul gata oricum. Credeți-mă, vreți să vedeți toată casa, să vă arăt camera mamei, livingul, terasa. Recent am mai procurat încă două tot aici, care sunt acum în construcție. Am 4 apartamente procurate și în Chișinău. Toți banii pe care îi fac de la 12 ani îi investesc în imobiliare.”, a spus Andreea Bostănică pe pagina ei de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2276902198792