Septembrie 06, 2023
Carmen Electra își „vinde» picioarele pe Internet!”
Carmen Electra (51 de ani) a dezvăluit că își vinde poze cu picioarele, pe platforma pentru adulți OnlyFans. Actrița din „Baywatch” a spus că admiratorii îi cer mai multe poze cu tălpile, decât cu ea dezbrăcată complet.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„De ce vreți mereu să îmi vedeți picioarele? Oare ar trebui să zdrobesc struguri și să fac vin cu ele? Sau să îmi pun frișcă pe degete?”, a glumit Carmen Electra, citată de revista americană People. În ceea ce privește motivul pentru care îi place să creeze conținut pe OnlyFans, actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a explicat că se bucură de „libertatea și creativitatea de a face orice” își dorește. „Sunt atât de fericită pentru că am decis să fiu propriul meu șef când vine vorba de ce conținut vreau să creez. Am propria mea direcție, vin cu propriile mele idei creative. Am propriul meu drum”, a mai spus ea, transmite click.ro

'I¿m always like, ¿What would you want to see me do with my feet? Should I stomp grapes? Put whipped cream on them?' she mused to People

Cum se menține în formă Carmen Electra

Carmen Electra este încă la fel de în formă ca în tinerețe. Iată ce dietă și exerciții fizice urmează pentru a rămâne atât de sexy. Vedeta Baywatch face un efort pentru a limita cantitatea de carbohidrați pe care o mănâncă și, în mare parte, se ține departe de alimentele procesate, dar nu le exclude complet. Fiecare duminică este o zi în care mănâncă ce vrea.

Interesting: American actress Carmen Electra revealed that the top requests that she receives on OnlyFans revolve around her feet (seen in 2021)

Carmen este adeptă a dietei mediteraneene, care se referă în principal la cât mai puțină carne și mai multe fructe și legume.

Pe lângă faptul că are grijă de ceea ce mănâncă, adevăratul secret al lui Carmen Electra se află în rutina ei de fitness. Dragostea ei pentru dans a inspirat-o să-și creeze propriul program de fitness care se bazează pe exerciții cardio. Combinarea dansului cu exercițiile fizice este o modalitate excelentă de a slăbi. Pe lângă dans, face și exerciții cardio tradiționale, precum jogging, și trage de fiare de 3 ori pe săptămână. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81190609931946