Octombrie 18, 2023
Britney Spears dezvăluie că a făcut un avort în timpul relației cu Justin Timberlake: „A spus că nu eram pregătiți”
Britney Spears a dezvăluit în cartea sa de memorii că a trecut printr-un avort în timpul relației cu Justin Timberlake.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Britney Spears dezvăluie în noile sale memorii că a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake. „Prințesa muzicii” pop împărtășește în „The Woman in Me”, care va ajunge în librării pe 24 octombrie, că sarcina ei a fost „o surpriză”, dar nu „o tragedie”.

Britney Spears a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake

Artista și-a întrerupt sarcina la sfârșitul anului 2000, când avea aproximativ 19 ani. Ea scrie că procedura a fost „unul dintre cele mai chinuitoare lucruri” pe care le-a trăit vreodată, scrie elle.ro

„L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul. Nu știu dacă a fost o decizie corectă. Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată.”, scrie ea într-un fragment publicat de People.

Britney Spears drags Justin Timberlake in deleted IG post

Reacția artistului

Cu toate acestea, înainte de lansarea cărții, surse au declarat în exclusivitate pentru Page Six că membrul NSYNC, în vârstă de 42 de ani, a fost „îngrijorat” de ceea ce Spears, în vârstă de 41 de ani, avea de gând să împărtășească din relația lor.

Cu toate acestea, Justin Timberlake „încearcă să nu se preocupe” de viitoarele dezvăluiri ale fostei sale iubite Britney Spears. Cântărețul s-a întâlnit cu vedeta pop din 1999 până în 2002.

„Justin s-a concentrat pe propria familie și a încercat să nu se preocupe de memoriile lui Britney”, a declarat o sursă pentru ET. „În ultimii ani, Justin a încercat să o susțină pe Britney de la distanță. S-au întâlnit cu atât de mult timp în urmă, dar el încă o respectă. Justin și soția sa, Jessica Biel, vor doar ca toată lumea să crească și să evolueze, în loc să continue să aducă în discuție trecutul.”

Britney Spears Justin Timberlake : Celebrity couples we wish were still ...

După despărțirea foarte mediatizată de Spears din 2002, Timberlake a insinuat în mod infam, în timpul unui interviu cu Barbara Walters, că vedeta l-a înșelat, lucru pe care cântăreața din „Toxic” nu l-a confirmat sau infirmat la momentul respectiv. De când Timberlake și Spears s-au despărțit, fostul membru NSYNC a început o relație cu Jessica Biel, cu care s-a căsătorit în 2012. Cei doi au împreună doi copii: Silas, de 8 ani, și Phineas, de 3 ani.

În aprilie, o altă persoană din interior a dezvăluit ce fel de detalii avea de gând să includă Britney în cartea sa foarte așteptată. „Cartea lui Britney este o poveste de triumf”, ar fi spus o sursă. „Va cuprinde momentele ei cele mai vulnerabile, copilăria ei – fiind o fetiță cu vise mari -, despărțirea de Justin Timberlake, momentul în care s-a ras în cap și lupta cu familia ei în legătură cu curatelă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5755157470703