Decembrie 14, 2023
Bradley Cooper, pentru prima dată cu fetița lui pe covorul roșu. Lea, în vârstă de 6 ani, este adorabilă
Micuța lui Bradley Cooper și a fotomodelului Irina Shayk a încântat asistența cu prezența sa. La doar șase ani, blondina adorabilă și-a făcut debutul pe covorul roșu, ținându-l de mână pe tati.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O adevărată domnișorică este Lea. Cu doi părinți celebri, nu putea tocmai ea să nu se afișeze în lumina reflectoarelor. Și bine a făcut, căci micuța este de vis. Are o atitudine de divă, inspirată probabil de mama sa, super modelul Irina Shayk, scrie okmagazine.ro

Lea s-a întreținut pe covorul roșu cu Lady Gaga, o veche prietenă de-ale tatălui său.

Lea, fiica lui Bradley Cooper, discută cu Lady Gaga, Getty jpg 

Bradley Cooper radiază de mândrie, alături de fiica sa care a cucerit deja asistența.

Bradley Cooper, Getty (1) jpg 

Carey Mulligan, Lady Gaga și Jonathan Bailey au fost prezenți și fotografiați la premiera din Los Angeles a producției Netflix Maestro, la Muzeul Academiei.

Bradley Cooper și Lady Gaga, Getty

Lea și-a ținut tatăl aproape, a fost o zi mai cu emoții, având în vedere că micuța acum și-a făcut debutul pe covorul roșu. Atmosfera era relaxată, printre prietenii și colegii tatălui ei. 

Au fost prezente multe vedete, printre care Carey Mulligan și Lady Gaga.

Bradley Cooper și Lady Gaga, Getty

Să nu vă imaginați că doar ”a venit cu tati la serviciu”. Nu, Lea și-a debutat și cariera artistică, întrucât apare în Maestro, jucând versiune mai tânără a personajului Mayei Hawke, Jamie Bernstein.

Filmul, care a fost regizat și parțial scris de Bradley, este o piesă biografică despre regretatul Leonard Bernstein, un dirijor celebru și compozitorul West Side Story.

Bradley Cooper și Lady Gaga, Getty

În timp ce Bradley Cooper s-a afișat impecabil, la patru ace, costum bleumarin, cămașă albă și cravată neagră, Lea a apărut la fel de elegantă, într-o rochie cu imprimeu leopard, încălțată cu pantofi aurii strălucitori și o geantă cross-body cu accente roșii și negre. Micuța avea părul blond prins într-o coadă spic, însă avea un breton super șic, pe care l-a coafat lateral și, atenție, chiar și ruj roșu. La cât este de frumoasă, dacă este și talentată precum părinții săi, cu siguranță pe Lea Cooper o așteaptă o carieră de succes în divertisment.

Bradley Cooper și Lady Gaga, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1126947402954