Decembrie 21, 2023
Brad Pitt și-a dus iubita în vârstă de 33 de ani la Paris. Sărbătorește romantic cei 60 de ani împliniți
Luni, marele actor a bifat împlinirea unei importante vârste! Ne vine sau nu să credem, unul dintre cei mai chipeși bărbați de pe planetă a ajuns la respectabila vârstă de 60 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul a recunoscut deschis că are o relație cu Ines de Ramon. Este prima legătură romantică serioasă post divorț. Brad Pitt și-a revenit foarte greu după destrămarea familiei pe care o întemeiase cu Angelina Jolie. Nici actriței nu i-a fost ușor, așa cum a mărturisit în mai multe interviuri. Brad Pitt și Angelina Jolie au șase copii, trei ai lor, și trei adoptați, dar între timp au divorțat cu scandal, scrie okmagazine.ro

Cert este că de un an, actualul sexagenar se iubește cu tânăra Ines de Ramon. Este mai mică decât el cu 27 de ani. De ziua sa, luni, Brad Pitt a fost sărbătorit de prieteni, cu mare fast, la Los Angeles. A primit foarte multe flori, baloane și picturi, iar atmosfera a fost cu adevărat de sărbătoare.

Brad Pitt and Ines de Ramon in Paris in December 2023. 

Brad Pitt and Ines de Ramon in Paris in December 2023.

Ines de Ramon and Brad Pitt at his 60th birthday photo.

La câteva zile de la cheful cu prietenii, Brad Pitt și-a luat iubita cea tinerică și a dus-o tocmai în Orașul Iubirii. În Europa, în romanticul Paris, așa cum a anunțat Daily Mail.

Brad Pitt and Ines De Ramon in Paris on December 16, 2023.

Paparazzii i-au surprins pe îndrăgostiți pe străzile din Paris. Cei doi erau îmbrăcați complet în negru, însă radiau de fericire. Ines de Ramon pare că strălucește de fiecare dată când este surprinsă alături de Brad Pitt.

După cum observăm, și în cazul lui, vârsta este doar un număr. Căci starul se menține impecabil. Care este secretul?

Brad Pitt celebrated his 60th birthday with a romantic Paris getaway. 

Brad Pitt in Paris in December 2023.

Ei bine, Brad Pitt a renunțat la alcool în urmă cu câțiva ani și aparent a urmat o dietă vegană în ultimii 6 ani. Iar faptul că iubește o femeie în vârstă de 33 de ani îl ajută să își mențină “spiritul” tânăr!

În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, actorul nu arată deloc a “bunic”, în ciuda vârstei împlinite. La 60 de ani, Brad Pitt rămâne unul dintre cei mai chipeși și mai doriți actori de la Hollywood.

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, Foto Profimedia

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, Foto Profimedia



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2946538925171