Februarie 22, 2024
Bianca Censori, deranjată de noua dantură a lui Kanye West, pentru care a plătit 850.000 de dolari: „Sărutul e un coșmar”
Kanye West a făcut furori în rândul fanilor, după ce luna trecută și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan care l-au costat 850.000 de dolari. Rapperul și-a arătat noua dantură în timpul unei apariții la Chateau Marmont din Beverly Hills, unde a fost însoțit de soția sa, Bianca Censori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Capriciul inexplicabil al artistului a provocat câteva probleme în relația cu partenera sa, potrivit medicului Safa Al-Naher, care consideră că un sărut cu astfel de plăci de titan ar putea fi „un coșmar”. 

„Oh, sărutul e un coșmar. Îmi pare foarte rău pentru soția lui. Este destul de evident că aceste bucăți masive de metal nu sunt deloc plăcute”, a declarat Dr. Safa Al-Naher pentru Mirror

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Safa a sugerat, de asemenea, că rapperul ar putea avea probleme dentare din cauza acestei proteze, care este un implant unic făcut printr-o metodă chirurgicală aparte: „Stomatologul care i-a pus această proteză dentară permanentă nu i-a scos dinții, ci a tăiat o mare parte din ei. Problema este că, atunci când tăiem din dinți, riscăm să distrugem nervul, iar Kanye s-ar putea confrunta cu probleme majore în timp”, scrie profm.ro

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor

Mai mult, medicul susține că rapperul ar trebui să aibă mare grijă la igienă cu noua sa dantură. „Dacă ar fi grătare detașabile, atunci și-ar putea curăța dinții foarte ușor. Dar această proteză este permanentă, astfel că igiena este mai greu de realizat”. 

Safa a adăugat că artistul ar putea întâmpina și probleme legate de mâncat și vorbit, iar „maxilarul lui nu funcționează corect”. De asemenea, medicul îi avertizează pe fani să nu calce pe urmele lui Kanye: „Cred că medicul dentist are o responsabilitate față de pacient. Este clar că acest tip de tratament ireversibil nu este o ideea foarte bună”. 

Kim and Kanye reunited at kids game

La începutul acestei săptămâni, Kanye și-a îngrijorat fanii după ce a distribuit un videoclip pe contul de Instagram. Rapperul apare cu buzele umflate, iar buza lui superioară părea să aibă un nodul. Adepții artistului au speculat imediat că aspectul lui neobișnuit ar fi din cauza protezei de metal.

Kanye West



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64807939529419