August 03, 2023
Barbiecore Travel: Cele mai roz destinații ale verii
Viața e roz și roz este lumea toată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 În spiritul Barbiecore, care a cuprins întreaga lume odată cu lansarea celui mai așteptat film al verii, ”Barbie” (r. Greta Gerwig), iată cele mai cool destinații în tonuri de roz, în care să te simți ca o adevărată păpușă în vacanță. Din Ibiza și până Barbados și din Spania până în Irlanda, iată câteva locuri demne de efervescentul trend Barbie., scrie alistmagazine.ro

Wi-Ki Woo Hotel, Ibiza

 

Dacă nu poți ajunge până la adevărata casă a lui Barbie, în mărime naturală- Malibu DreamHouse, imaginată de însăși compania Mattel, cea care a reat celebra păpușă Barbie, poți ajunge mai repede în Ibiza, la hotelul în tonuri de înghețată de căpșune- Wi-Ki Woo Hotel. Spațiul este situat în zona San Antonio și debordează de roz neon, de o atmosferă vibrantă și este celebru pentru petrecerile în piscină, în care parcă auzi la nesfârșit refrenul “Come on Barbie, let’s go party”. Hotelul Wi-Ki-Woo pare făcut din vată de zahăr și e decorat în stilul art deco, cu accesorii în roz bombon, un adevărat paradis al pasionaților de clubbing roz.

Trixie Motel, Palm Springs, California

 

Trixie Motel necesită o vizită din partea pasionaților de estetica Barbie – spațiul oferă apartamente denumite sugestiv Malibu Barbara, Flower Power și Yeehaw Cowgirl, cu decoruri fantezie și cu piscina sa alb-rosé, în care plutesc saltele în formă de inima și cu umbreluțe în ton.

Cobblers Cove Hotel, Barbados

 

Cobblers Cove Hotel din Barbados este un paradis pastelat-roz, ca un maccaron, cu o piscină îmbietoare și cu decor retro-șic, un refugiu luxos.

La Muralla Roja, Calpe, Spania

La Muralla Roja - YouTube 

La Muralla Roja, din Calpe, este un complex rezidențial în stil postmodernist, proiectat de Ricardo Bofill și iese imediat în evidență datorită pereților săi roz. Este locul de cazare ideal pentru pasionații de arhitectură și pune la dispoziție și o piscină din care se poate admira complexul roz în toată splendoarea sa.

The g Hotel and Spa, Galway, Irlanda

 

The g Hotel and Spa din Galway se remarcă datorită interioarelor sale colorate, în care e ideal să iei ceaiul de la ora cinci și să te simți ca într-o poveste. Este o experiență excentrică, ieșită din comun și superluxoasă, într-o atmosferă imaginată de însuși Philip Treacy, celebrul creator de pălării.

Rosas & Xocolate Hotel, Merida, Mexic

 

Rosas & Xocolate Hotel constă din două clădiri în stil francez restaurate, aflate în inima localității mexicane Merida. Hotelul boutique este dotat cu jacuzzi privat, cu mobilă de designer și oferă o atmosferă intimă, un fusion mexicano-mediteranean, împachetat în roz aprins la exterior și cu accente rosé în curtea interioară.

El Fenn Hotel, Marrakech, Maroc

 

Unele dintre camerele din luxosul hotel El Fenn sunt decorate în roz aprins, iar terasa de pe acoperiș are fotolii magenta și baldachine în ton, unde turiștii pot sorbi un cocktail rosé Red Fruit Basil Mojito în adevăratul spirit Barbie.

Grand Hyatt, Kuala Lumpur, Malaezia

 

Kuala Lumpur a devenit un adevarat hub de fashion și de design încă de acum 20 de ani și prezintă decorul perfect pentru Barbieland în hotelul Grand Hyatt – care pune la dispoziția amatorilor un pachet complet Barbie – camere tematice (Malibu Rooms), cafenele și meniuri – toate cu semnătura Barbie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93041968345642