Aprilie 05, 2019
Balul de Primăvară AQUARELLE: Vezi cine este deținătorul premiului "Cel mai bun în artă"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut aproape o săptămână de la mult așteptatul eveniment al primăverii - Balul de Primăvară AQUARELLE. Ca de fiecare dată, vedetele de la noi din țară, și persoanele mondene și-au dat întâlnire la Palatul Național "Nicolae Sulac", unde s-au întrecut în ținute spectaculoase și au avut parte de momente de neuitat. 

Interpreții autohtoni au făcut un spectacol fantastic pe scena Palatului Național, alături de show baletul "Black&White". 

 

 

Există deja o trădiție, că anual la Balul de Primăvară să fie organizată decernarea premiilor AQUARELLE. În acest an au fost 27 de nominalizări, pentru cei mai de succes oameni de la noi din țară, cărora li s-au înmânat trofee și diplome.

Premiu pentru Cel mai bun în artă a fost oferit sculptorului a cărui creații au devenit un simbol al capitalei noastre, cetățeanului de onoare al Chișinăului –Veaceslav Jiglițchi. El a acumulat în cadrul votingului pe site-ul aquarelle.md, un număr considerabil de voturi, și anume 8775. Îl felicităm cu această ocazie! Este un premiu meritat!

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9137589931488