Octombrie 10, 2023
Așa mamă, așa fiica! Heidi Klum și Leni au făcut furori pe covorul roșu
Heidi Klum (50 de ani) și fiica ei (19 ani), Leni, au făcut furori pe covorul roșu zilele trecute, la Muzeul Bode din Berlin, Germania. Cele două frumuseți au fost prezente la un eveniment organizat de brandul de lenjerie intimă Intimissimi, unde imagine sunt chiar ele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Leni a ales să poarte o rochie neagră transparentă, pe dedesubtul căreia s-a văzut lenjeria intimă asortată. Pe de altă parte, mama ei a optat pentru o ținută de culoare roz, din dantelă, care la fel a lăsat la vedere sutienul și chiloții. Heidi, care deține o avere de 40 de milioane de dolari, a fost criticată anterior pentru că a pozat în lenjerie intimă alături de fiica ei, scrie click.ro

Cu toate acestea, fotomodelul german a declarat că este mândră de Leni, pentru că i-a călcat pe urme în lumea modei. Klum este căsătorită din 2019 cu muzicianul Tom Kaulitz (34 de ani). Din relația anterioară cu Seal, Heidi mai are doi copii, Henry (18 ani) și Johan (16 ani). Leni este fata ei din relația cu Flavio Briatore (73 de ani).

Heidi Klum și fiica ei, Leni, la un eveniment octombrie 2023 

Heidi and Leni turn heads 

Leni is a model like her mom

Heidi Klum, criticată recent pentru dieta ei de înfometare

Se pare că Heidi Klum se înfometează pentru a-și păstra silueta. Ea a recunoscut că recurge la  dietă extrem de strictă, despre care mulți au avertizat-o că nu este deloc sănătoasă, pe termen lung.

Heidi Klum and Leni Klum.<p/>Monika Skolimowska/Getty Images</p/> 

Heidi and Leni Klum

Heidi a mărturisit că mănâncă doar 900 de calorii pe zi. Ea cântărește 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m. Fanii au criticat-o când au aflat că se înfometează. Regimul ei alimentar, care implică în mare parte ouă fierte și supă, nu este deloc sănătos, întrucât 900 de calorii pe zi sunt de ajuns pentru o femeie sănătoasă.

Fanii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.6715893745422