Martie 14, 2022
Aquarelle 90,7FM: The Motans prezintă "Supererou", o lansare deosebită!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“Supererou” este manifestul pentru încredere oferit de către The Motans copiilor ce se luptă cu neajunsurile vieții, fiind soundtrack-ul oficial al filmului “Copacul dorințelor”, ce va avea premiera pe 25 martie în cinematografe. 

„Această piesă este într-adevăr despre supereroi, însă diferența dintre ei și cei pe care îi vedem pe ecrane, în filme, este că aceștia există în realitate, și luptă împotriva răului fără superputerile unor eroi fantastici. Superputerile adevăraților eroi rămân curajul, speranța și, desigur, cea mai mare superputere pe care o poate avea un om, dragostea”, a declarat The Motans despre noua piesă.

“Supererou” a fost compusă de Denis Roabeș, acesta fiind inspirat și emoționat de povestea filmului. Producția muzicală îi aparține lui Viky Red.

Povestea filmului regizat de Andrei Huțuleac este concentrată pe o tânără diagnosticată cu cancer, care își găsește refugiul în rândurile lui Ion Creangă. Distribuția este alcatuită din actori precum Matei Dima, Cosmin “Micutzu” Nedelcu, Teodor Corban sau Grigore Silișteanu, iar toate veniturile obținute din încasările filmului vor fi donate fundației „Hospice Hope”, care ajută copiii bolnavi de cancer în lupta lor cu acest diagnostic crunt.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2541570663452