Decembrie 27, 2020
Apucături de vedete. Lucruri bizare despre care nu știai
Vedetele au atras atenția, de cele mai multe ori, cu scandalurile despre viețile lor amoroase. Există și alte detalii curioase despre ei, care ar trezi interes. Bunăoară, apucăturile pe care le au.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

George Clooney este un consumator de tărie extrem de rafinat. Despre el se ştie că nu-şi împarte băutura cu nimeni. Deţine o colecţie impresionantă de sticle cu tărie, pe care le păstrează într-un seif şi niciodată nu deschide vreouna cu musafirii săi.

Selena Gomez nu a reușit să se maturizeze și deși are 28 de ani. Cântăreața este un coșmar pentru hotelieri. Conform menajerelor, artista murdăreşte intenționat lenjeria patului cu machiaj, aruncă pungile cu chipsuri sub pat, varsă vin pe covor și primul lucru pe care îl face când se cazează este să spargă vaza cu flori. Evident, la final organizatorul concertului achită nota stricăciunilor.

Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai excentrice din lume. E obsedată de lumânări și le lasă să ardă până deteriorează mobila. Aruncă la nervi cu diferite obiecte pe pereți și sparge geamurile dacă nu îi convine ceva. Înainte de a se caza la hotel ea comandă 25 de lumânări cu esențe diferite în dormitor, 10 în camera de zi și 10 în baie. Și dacă lumânările nu sunt de câte 65 de dolari bucata strâmbă din nas.

Kristen Stewart, de 30 de ani, este o fumătoare înrăită, toți amicii ei știu asta. Însă are niște apucături ciudate în privința mucurilor de țigară: le stinge pe podea, în ghiveci, pe colțul mesei sau pe noptieră. Actrița din ”Twilight” are o avere de 70 de milioane de dolari și deține o vilă măricică în Los Feliz, în apropierea casei lui Brad Pitt. Menajera ei a găsit mucuri de țigară inclusiv în frigider și se teme că, din cauza viciului, Kristen va da foc la casă într-o bună zi.

Demi Moore, de 58 de ani, are și ea un pitic pe creier: ține tot timpul aprinse luminile din casă. Și este foarte atentă ca becurile să aibă lumină caldă și să vină din toate colțurile. Mai mult decât atât, ea doarme mereu cu lumina aprinsă. Spune că doar aşa se odihneşte.

Matthew McConaughey, de 51 de ani, are și el un obicei catalogat de mulți drept cel puțin bizar. Acesta vorbește cu mâncarea înainte de a o băga în gură. Inițial prietenii au crezut că este un joc special gândit de actor pentru cei trei copii ai lui Levi, 12 ani, Vida, 10 ani și Livingston, 7 ani, pe care îi are cu Camila Alves. Dar nu, Matthew McConaughey vorbește la propriu cu mâncarea și spune: ”bun, foarte bun” sau ”ia să vedem ce gust ai tu”. Sau ”la cât de roșie ești ar trebui să fii zemoasă”...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4713637828827