Octombrie 24, 2023
Antonia, însărcinată? Vine al patrulea copil?! „E febra bebelușului!”
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai frumoase cupluri din showbizul romanesc. Cei doi sunt împreună din 2012 și au doi băieți, Dominic (8 ani şi jumătate) și Akim (6 ani şi jumătate). Antonia mai are o fetiță, Maya (în vârstă de 12 ani), din prima căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu de puține ori, solista a fost întrebată dacă își mai dorește și al patrulea copil, însă răspunsurile au fost negative.

Antonia: „Mă gândesc să am un al patrulea copil”

Iată, însă, că zilele acestea, Antonia a făcut un anunț surprinzător, pe contul de Instagram, din care reiese că și-ar dori să fie, din nou, însărcinată, scrie click.ro

„Chiar mă gândesc să am un al patrulea copil. Cred că e febra bebelușului”,a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

Antonia a făcut un anunț surprinzător / Sursa: Instagram 

Antonia a făcut un anunț surprinzător / Sursa: Instagram

A patra sarcină ar fi cu risc?! „Nu am închis poarta de tot”

Antonia a trecut prin trei operații de cezariană până acum, iar încă una ar fi riscantă pentru ea. Solista a trecut prin emoții mari atunci când a venit pe lume mezinul familiei, Akim.

„Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia! Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar, Slavă Domnului, Akim e bine”, a spus Alex Velea, la Antena Stars.

Antonia a făcut un anunț surprinzător / Sursa: Instagram

Pe de altă parte, în urmă cu câțiva ani, artista declara, pentru Click!, că nu ar fi inchis poarta în ce privește copiii.

Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa. Îmi place foarte mult să stau acasă cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme.

Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”, a spus artista, pentru Click!

Antonia a făcut un anunț surprinzător / Sursa: Instagram

Nu au făcut nunta nici acum!

Alex Velea (39 de ani) și Antonia (34 de ani) au demarat pregătirile pentru nuntă de ceva timp, însă marele eveniment nu avut loc nici până acum. În urmă cu doi ani, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor lui.

Nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Antonia a obținut divorțul de Vicenzo Castellano, în noiembrie 2020. La scurt timp după asta, în iulie 2021, Antonia şi Alex s-au logodit, dar nunta a tot fost amânată de atunci încoace.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.3057305812836