Martie 04, 2024
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Cum i-a surprins pe cei 2,8 milioane de urmăritori
Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a făcut senzație în ținuta îndrăzneață, care i-a pus formele voluptoase în evidență. Rochia, de un roșu aprins, s-a mulat perfect peste trupul ei parcă sculptat, iar machiajul i-a accentuat trăsăturile. Cu o atitudine fermecătoare și cu o privire seducătoare, Antonia s-a întins pe o canapea și a pozat în cele mai senzuale ipostaze, scrie profm.ro

„Iată o poză cu mine încercând să arăt sexy”, a scris Antonia la descrierea fotografiei postate pe rețeaua de socializare. 

Reacțiile fanilor nu au întârziat să reacționeze, aceștia inundând secțiunea de comentarii cu o mulțime de complimente: „Regina eleganței”/ „Definiția frumuseții”/ „Niciun cuvânt nu poate descrie cât de frumoasă ești”/ „Ești perfectă”/ „Ce trup de zeiță

Antonia consideră că s-a îngrășat

În luna august, Antonia spunea că e "în etapa de grăsuță". Fanii au combătut imediat ideea, spunând că e perfectă. Bruneta a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind "grăsuță".

antonia

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", spunea logodnica lui Alex Velea în luna august. 

antonia (2)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8818039894104