Iunie 05, 2023
Angelina Jolie, dată în judecată din nou de Brad Pitt. Ce l-a deranjat pe celebrul actor
Brad Pitt nu renunță! Iată că deși au ales să meargă pe drumuri separate de atâta vreme, neînțelegerile dintre cei doi par departe de a se fi terminat. Actorul a dat-o din nou în judecată pe fosta lui parteneră de viață, Angelina Jolie. Iată ce l-a deranjat de data aceasta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Angelina Jolie și Brad Pitt nu au rămas în relații bune după ce au ales să divorțeze, chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Brad Pitt a decis să o dea din nou în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie. Motivul acestei acțiuni este faptul că vedeta ar fi refuzat să vândă partea ei din domeniul viticol pe care cei doi îl dețineau în Franța, scrie spynews.ro

Echipa juridică a lui Brad Pitt susține că Angelina Jolie ar fi acționat cu rea-credință și ar fi urmărit doar să se îmbogățească prin vânzarea proprietății respective.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu perspectiva prezentată de Brad Pitt și de echipa sa juridică. Se spune că el ar fi insistat ca Angelina Jolie să renunțe la plângerea pe care a formulat-o împotriva lui pentru acuzații de abuz asupra copiilor lor.

Angelina Jolie, dată în judecată din nou de Brad Pitt. Ce l-a deranjat pe celebrul actor

Într-adevăr, în urma acelei reclamații, FBI a decis să nu îl acuze pe actor de nicio infracțiune. Totuși, acest aspect nu a reușit să pună capăt conflictului dintre cei doi foști soți.

Neînțelegerile continuă

Povestea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă să se desfășoare în instanță, alimentând neînțelegerile dintre ei. Cei doi actori celebri au trecut printr-un divorț tumultuos, iar împărțirea proprietăților comune a devenit subiectul principal al unor dispute aprinse.

Fără doar și poate, atât Brad Pitt, cât și Angelina Jolie susțin cu tărie drepturile lor și sunt hotărâți să le apere în justiție.Această „bătălie” între Brad Pitt și Angelina Jolie arată faptul că povestea lor nu s-a încheiat odată cu finalizarea divorțului, ci continuă să evolueze și să genereze controverse.

Angelina Jolie, dată în judecată din nou de Brad Pitt. Ce l-a deranjat pe celebrul actor

Este evident că există neînțelegeri profunde și probleme nerezolvate între cei doi, iar soluționarea acestora prin intermediul sistemului judiciar pare inevitabilă. Rămâne de văzut cum se vor încheia aceste procese și ce se va întâmpla.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0013365745544