Ianuarie 25, 2024
Angela Sîrbu: Care este cea mai frumoasă vârstă a unei femei
În luna decembrie, Angela Sîrbu a fost invitata podcastului Aquarelle Voices. Fondatoarea holdingului Aquarelle ne-a povestit despre cei 20 de ani de revistă și toate încercările de care a avut parte în aceste două decenii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Comparată cu Miranda Priesley din Devil Wears Prada, Angela Sîrbu, dintotdeauna a creat impresia unei doamne de fier: hotărâtă, perseverentă, care nu se lasă niciodată descurajată de dificultăți. Am fost curioși să descoperim și latura emotivă a femeii de afaceri, care, de obicei, rămâne departe de ochii lumii. Angela Sîrbu ne-a dezvăluit care, în viziunea ei, este cea mai frumoasă vârstă a unei femei:

"Pentru mine, cea mai frumoasă vârstă este cea pe care o am acum. Acum, când am ajuns la această armonie dintre spiritual, suflet și fizicul meu.", a spus Angela Sîrbu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Angela Sîrbu a ajuns la conștientizarea că este bine cu sine după o lungă perioadă în care era afectată de ceea ce se întâmplă sau se vorbește în jurul ei. Ea a povestit că este vorba de un proces îndelungat, în care te accepți așa cum ești, rămâi indiferent la criticile oamenilor și înveți să te iubești pe sine, dar și viața pe care o trăiești.

"Acum am descoperit echilibrul. Dar, pentru asta a fost nevoie de timp. Mi-a luat mult timp să mă accept. De la 40 am început să mă simt în echilibru, nu mai am nevoie de cineva care să-mi spună că sunt într-un fel sau altul. Eu pentru mine am hotărât că sunt bine. Nu mai am nevoie de aprobarea cuiva. Contează ce simt și ce cred eu despre mine... Iar această inteligență emoțională o căpătăm în timp. ", a mărturisit Angela.

 

Într-o lume în continuă schimbare, în care standardele de frumusețe și rolurile sociale se transformă, este important ca o femeie să se simtă bine cu sine. Stima de sine nu este doar un lux sau un bonus în viața unei femei, ci o necesitate esențială pentru o viață echilibrată, împlinită și fericită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64598321914673