Aprilie 14, 2023
Andreea Raicu, confesiune de Paște: „De ce nu sunt măritată și nu am copii?” Vedeta a recunoscut
Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România, a abordat din nou subiectul controversat din viața ei, care pare să nu-i dea pace: întemeierea unei familii. În ciuda faptului că oamenii îi adresează de ani de zile astfel de întrebări personale, vedeta a decis să vorbească, din nou, pe marginea acestui subiect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui articol de pe blogul său, Andreea Raicu a explicat motivele care stau în spatele deciziilor din viață. Vedeta este de părere că doar atunci când va găsi omul potrivit, lucrurile vor căpăta un alt sens, scrie click.ro

Andreea Raicu: Vreau o relație din dorință, și nu din nevoie”

Singurătatea, traumele emoționale, dezamăgirile sau diverse frici ne fac să ne aruncăm în brațele celui care ne poate oferi iubire, sentiment de care ajungem dependenți și fără de care am putea rămâne dacă el o va lua pe alt drum. 

De-a lungul anilor, relațiile eșuate, bărbații nepotriviți sau nevoia de a umple un gol au învățat-o pe Andreea Raicu cele mai importante lecții. 

Andreea Raicu. FOTO: Instagram 

,,Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine ca să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință, și nu din nevoie sau gol interior.

De ce spun asta? Pentru că mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți, bărbați pe care i-am ales din nevoie sau gol, nu din dorință (atunci nu știam de această diferență importantă), ci din rănile sufletului meu și din multe frici pe care le simțeam.

Și spun asta pentru că văd (fără să judec, din contră) multe femei care aleg să rămână în relații nepotrivite din teama că nu vor găsi ceva mai bun. Se tem că nu sunt suficient de frumoase, suficient de slabe, tinere, amuzante, sexy, că nu le va mai iubi nimeni chiar și așa, defectuos.

Sau pentru că sunt speriate de presiunea pe care societatea o pune pe femeile singure, sunt exasperate de aceleași întrebări la fiecare întalnire cu familia sau cu alți oameni care sunt curioși să afle când se produc marile evenimente”, a scris Andreea Raicu



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0049817562103