Noiembrie 21, 2023
Andreea Marin, confesiune tulburătoare! Cum și-a ajutat tatăl să scape de datorii după moartea tragică a mamei ei
Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și admirate vedeta din România. Cu o carieră lungă în spate, construită cu multă trudă, vedeta este un adevărat exemplu pentru multe generații. Totuși, de-a lungul vieții a trăit momente dramatice care au marcat-o profund. Unul dintre ele este și moartea mamei sale pe când avea doar 9 ani. Iată cum a decis Andreea Marin să își ajute tatăl să scape de datorii după acest eveniment tragic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La vârsta de doar 9 ani, Andreea Marin a trăit o tragedie cumplită, deoarece mama sa și-a pierdut viața într-un accident de mașină. În momentul impactului, toți membrii familiei se aflau în vehicul, iar tatăl femeii care mai târziu avea să devină prezentatoare TV a fost anchetat pentru ucidere din culpă.

După această tragedie, problemele financiare ale familiei s-au accentuat, iar Dan Marin a căutat constant soluții pentru a face față datoriilor. Într-un podcast moderat de Mihai Morar, Andreea Marin a împărtășit momentul în care și-a dat seama de impasul în care se afla tatăl ei și decizia pe care a luat-o pentru a-i sări în ajutor, scrie click.ro

După moartea mamei probleme financiare s-au accentuat. Mama Andreei era inginer de mecanică și nu doar că pierderea ei a afectat-o teribil, ci și probeleme financiare apăsătoare. Atunci la o vârstă foarte fragedă a decis să își ajute tatăl așa cum a știut ea mai bine. 

Andreea Marin și tatăl său 

„Eu am avut problemele acestea financiare încă de atunci, din copilărie, de la pierderea mamei. Tata în fiecare zi se retrăgea într-o cămăruță și încuia ușa. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii. Eram curioase ce face în fiecare zi. Stătea un timp acolo și nota, scria, scria și scria. Într-o zi am furat cheia și am intrat în lipsa lui și ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă.

De fapt, era o agendă în care el mereu calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să alegem lucrul care este cel mai important pentru noi și să renunțăm la el. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că noi îi cerem prea multă înghețată tatălui nostru și cu siguranță de la înghețata aia el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce avea. Așa credeam noi și până la 18 ani nu am mai mâncat înghețată”, a povestit Andreea Marin.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.1313993930817