August 01, 2023
Andreea Bostanica a zburat într-o destinație de lux cu avionul privat! Cine a însoțit-o
Andreea Bostanica a „fugit” într-o destinație cunoscută pentru petreceri opulente și viața de noapte

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostanica s-a filmat la bordul unui avion privat în timp ce călătorea către Mykonos, iar din imagini se poate observa cum a fost așteptată cu un buchet imens de flori, semn că ar exista cineva în viața, scrie a1.ro

Adolescenta de 19 ani i-a făcut pe urmăritorii săi să se întrebe cine este bărbatul potent financiar care o răsfață și o plimbă în destinații luxoase de vacanță.

Andreea Bostanica, în vacanță cu avionul privat

Andreea Bostanica a devenit cunoscută pe platforma TikTok, acolo unde este urmărită de o comunitate impresionantă de tineri. Ulterior, aceasta și-a încercat norocul și în muzică, crescându-și lista de fani.

Cu toate că domeniile în care activează îi aduc venituri considerabile, admiratorii săi și-au pus câteva semne de întrebare atunci când au văzut că adolescenta circulă cu un avion privat.

Pe rețelele de socializare, Andreea a publicat un videoclip de la bordul avionului de lux, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi. Cu toate că a dat de înțeles că ar exista un bărbat misterios care îi face toate poftele, având în vedere cadoul care a așteptat-o în avion, tiktok-erița a preferat să fie discretă cu viața personală, astfel că însoțitorul ei nu a fost filmat.

Fanii i-au adresat o mulțime de întrebări cu privire la vacanța exclusivistă în care a plecat, dar nu au primit niciun răspuns. Aceștia exclud ipoteza ca tânăra să fi plecat singură, astfel că au fost curioși cu privire la identitatea bărbatului misterios care i-a oferit flori.

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77911996841431