Mai 22, 2023
Andreea Bostanica a postat o nouă fotografie cu mama sa. „Parcă sunteți surori”
Andreea Bostanica este considerată „regina TikTok-ului românesc”, adolescenta având aproximativ 3 milioane de urmăritori pe celebra rețea de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostanica are o relație foarte frumoasă cu mama ei. Cele două sunt foarte apropiate, iar Andreea postează deseori fotografii cu aceasta pe rețelele de socializare. Recent, mama Andreei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, Andreea a distribuit o serie de fotografii și un mesaj emoționant dedicat femeii care i-a dat viață.

“happy birthday to the most wonderful mother in the world”, a scris Andreea pe pagina sa de Instagram

Fotografiile au adunat aproximativ 38 000 de aprecieri și sute de comentarii.

"Parcă sunteți surori"

"Cele mai frumoase"

"Ai o mamă minunată", au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea are parte de tot sprijinul din partea părinților săi, în special al mamei sale, care o ajută la filmări, ba chiar apare și ea în anumite clipuri alături de celebra ei fiică. Mama Andreei Bostanica arată fenomenal, iar cele două par a fi surori.

Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună.”, declara Andreea Bostanica la începutul anului 2021, în emisiunea O seară perfectă de la PRO TV.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68196630477905