Februarie 13, 2024
Andra a reacționat, după ce a fost criticată că s-a îngrășat: „Sunt o grăsuță frumoasă”
Andra Măruță a reacționat recent, după ce mulți oameni au criticat-o în mediul online că s-ar fi îngrășat. Cântăreața nu mai pune la suflet răutățile celor din jur și a renunțat la dietele chinuitoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul emisiunii „Românii au talent', sezonul 14, Andra Măruță a surprins publicul cu o reacție sinceră și puternică, în urma criticilor recente legate de aspectul său fizic. În ultima perioadă, artista a fost supusă unor comentarii nefavorabile cu privire la greutatea sa, însă acum a ales să își accepte în totalitate corpul așa cum este.

Andra, care face parte din juriul emisiunii, a răspuns criticilor cu încredere, declarând că nu mai simte nevoia să își supună corpul unor diete restrictive sau eforturilor intense pentru a corespunde anumitor standarde de frumusețe, scrie avantaje.ro

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă', a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au talent', sezonul 14.

Andra Măruță (3)

andra-maruta-in-costum-de-baie-3

Această declarație reprezintă un mesaj puternic de încredere în sine și de acceptare a felului în care arată. Andra, mama a doi copii, și-a asumat fără rezerve forma și aspectul corpului său, preferând să se concentreze pe sănătatea și bunăstarea sa.

În pandemie, cântăreața a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus, datorită perioadelor de stres, însă acum a ales să își canalizeze energia către acceptarea de sine și către o perspectivă mai echilibrată asupra frumuseții și sănătății.

Andra-Maruta-1

„Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite', a spus Andra în urmă cu ceva timp.

Andra-Maruta-2

Andra Măruță a fost criticată că s-a îngrășat

Când s-a lansat, la începutul anilor 2000, Andra era doar o adolescentă. Corpul său firav s-a transformat o dată cu nașterea celor doi copii. La sfârșitul verii, soția lui Măruță a postat câteva imagini din vacanța pe care a petrecut-o cu familia sa. Într-una dintre fotografii, Andra a apărut în costum de baie. Această imagine a stârnit comentarii răutăcioase ale internauților care i-au reproșat că s-a îngrășat.

Cătălin și Andra Măruță

Celebra cântăreață nu se ascunde și pare că nu reușește să revină la silueta de acum câțiva ani. Urmăritorii ei sunt de părere că se neglijează și nu prea dă importanță felului în care arată. Mulți dintre ei i-au recomandat să țină o dietă sau să facă mai mult sport, însă Andra nu ține cont de aceste răutăți și face cum consideră că îi este ei bine.

„Andra, te-ai îngrășat prea tare. Arăți precum o mătușică', a fost mesajul unui urmăritor la una dintre fotografii.

cum e trecută Andra în telefonul lui Măruță



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2397208213806