Martie 14, 2023
Anastasia Fotachi, despre hate: "Eu sunt obișnuită cu hate-ul de mai mult de 8 ani, practic am crescut cu el"
Anastasia Fotachi este urmărită de peste 255 000 de oameni pe Instagram. Comunitate, care îi apreciază activitatea și interacționează activ cu orice postare a bloggeriței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anastasia Fotachi, care a devenit doamna Stati în septembrie 2022, este însărcinată cu primul ei copil. Graviduța a rămas la fel de activă pe rețelele de socializare ca și în perioada când era model. Aceasta este obișnuită să fie mereu în atenția publicului, dar se pare că uneori este afectată de hate-ul și comentariile care vin la adresa ei.

Bloggerița a publicat în InstaStory un print screen cu un mesaj venit de la o urmăritoare de-a ei, în care aceasta este numită strașnică

 

Deși are imunitate la ceea ce se scrie și se vorbește despre ea, bloggerița a hotărât să vină cu o reacție, povestind urmăritorilor care este părerea ei despre hate și oamenii care aleg să scrie comentarii negative celorlalți.

”Despre #hate

Eu sunt obișnuită cu hate-ul de mai mult de 8 ani, practic am crescut cu el.

Am învățat că hate-ul nu e despre mine, ci e despre ei. E foarte ușor să arunci cu venin, atunci când nu privești în ochi omul, ai scris, ai trimis și ai închis. Nu-ți asumi nici o responsabilitate.

Dar la un moment dat, te gândești, da cât se poate eu să tolerez asta?

Totuși, să dai #hate la o femeie, care poarta sub inimă o altă inimioară e culmea.

Comunitatea mea nu este despre oameni răi, țin să cred că cei răi și frustrați au plecat și nu se mai întorc niciodată pe pagina mea.
Să fim mai buni! Pace”, a scris Anastasia Fotachi pe pagina ei personală.

 

Anastasia Fotachi e cunoscută publicului larg, ea a fost desemnată Miss Bikini în 2015. E fotomodel, dar muncește și în televiziune, ea e coprezentatoare la „Roata norocului” în Republica Moldova, emisiunea prezentată acolo de Dan Negru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0074188709259