Septembrie 21, 2023
Anahi din trupa RBD arată exact ca acum 20 de ani. Are 40 de ani, e mama a doi copii și soție de politician
15 ani au trecut de când trupa RBD se despărțea. Șase tineri făceau furori în anii 2000 cu serialul "Rebelde: și cu trupa pe care au fondat-o în urma acestei aventuri care i-a făcut celebri în toată lumea, inclusiv în România. La sfârșitul lunii august, cinci dintre ei s-au reunit pentru un turneu cu totul special. Toți sunt aproape neschimbați, ca și cum timpul nu a trecut deloc peste ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anahi, Dulce Maria și Maite Perroni au devenit mame. Christian Chavez și Christopher Uckermann apar alături de fete pe scenă, singurul care lipsește fiind Alfonso Herrera, care este ocupat cu cariera de actor. Dintre toți, Anahi, care a împlinit recent 40 de ani, este soție și mama a doi băieței, pare că a oprit cu adevărat timpul în loc, scrie peroz.ro

RBD 

Între 2004 și 2008, trupa RBD a concertat în toată lumea, creând o isterie mondială. 

Blonda este absolut neschimbată față de perioada în care juca rolul Miei Colucci. Același păr lung, ochi mari și zâmbet larg și, mai spectaculos, este felul în care și-a menținut silueta. Are un abdomen care poate concura cu al sportivelor de performanță, perfect plat, cu pătrățele bine definite, dar și o talie super subțire.

Gira de reencuentro de RBD anuncia su tercera fecha en Monterrey ...

Anahi și restul găștii apar pe scenă în ținutele făcute celebre acum aproape 20 de ani, inclusiv în uniforma pe care o purtau în telenovela cu și despre adolescenți.

În 2013, Christian Chavez a trecut printr-un moment critic și și-a dorit să-și ia viața. Cea care l-a salvat a fost colega lui de trupă, Anahi, care, de îndată ce a aflat care-i este intenția, a sărit în ajutorul lui.

“Este ceva ce n-am povestit niciodată pentru că e ceva foarte dur, o experiență grea. Nu eram Christian Chavez actorul sau cântărețul, eram cel din revistele din scandal. Începusem să-mi pierd valorile. Erau momente în care nu voiam nici să mă dau jos din pat, să mă uit în oglindă sau să ies din casă. Mă simțeam ca un gunoi. Anahi este o persoană cu un suflet foarte special, dacă n-ar fi fost ea eu n-aș mai fi fost azi aici. Când am încercat să fac acest lucru, am postat pe Twitter. Eram foarte rău, eram aici în casa mea și ea când a văzut mesajul în online a venit fugind la mine și oamenii cu care era au spart ușa și ea m-a salvat”, a declarat artistul în 2015.

La doar 2 ani, Anahi apărea deja la televizor, într-o emisiune din Mexic. Viața ei s-a desfășurat numai în lumina reflectoarelor. 

Din 2015, este căsătorită cu politicianul Manuel Velasco Coello, care a fost și guvernator al statului mexican Chiapas. În 2017 și 2020, vedeta a adus pe lume doi băieți, Manuel și Emiliano.

¡Todos bien! Anahí y su familia le están ganando al COVID-19



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72595286369324