Decembrie 21, 2020
Amintiri din copilărie. Cum era Crăciunul în familia Irinei Rimes
Irina Rimes a făcut câțiva pași în urmă și și-a amintit cum era Crăciunul pe vremea când era copil. Într-un interviu pentru presa română, ea și-a aminttit că Moș Crăciun, adesea, se împotmolea și nu mai ajungea. În plus, nu era atât de generos, precum în vremurile actuale. Totuși, nu rămânea niciodată fără cadou.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă asta, sărbătorile de iarnă erau pline de zăpadă, aşa îşi aminteşte artista: "eu cu asta asociez Crăciunul. Cu zapadă! Multă de tot! Eu am copilărit la Izvoare, în nordul Republicii Moldova, iar acolo Moşu’ vine mai rar, probabil rămâne înzăpezit, haha. De fapt, Moşu’ venea la grădiniţă şi mai puţin acasă în ziua de Crăciun. La noi în zonă, e înainte de toate sărbătoare religioasă", a povestit Irina pentru un post TV din România. 

Îi plăcea mult joaca cu copiii, afară, la zăpadă: "Şi ce e amuzant e că eu ştiam clar că vine Crăciunul când mă striga mama să vin în casă că începe ”Singur acasă". Iubea şi să meargă la colindat: "am fost cu prietenii, până dimineaţă, să cântăm colinde. Eram, cum altfel, cu zăpada până la genunchi, uzi până la piele, cu ukulele în mâini şi cu mâinile degerate, normal. Ne curgea nasul, eram îngheţaţi de frig, dar chiar a fost epic". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9829542636871