Aprilie 18, 2023
„Am consumat alcool și am luat o mulțime de antidepresive” Ariana Grande, mărturisire șocantă
Ariana Grande a dezvăluit totul despre viața ei într-o mărturisire pe TikTok: „Am consumat alcool și am luat o mulțime de antidepresive”. Starul pop a apelat la platformă pentru un videoclip sincer, care are deja peste 25 de milioane de vizualizări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața a vorbit și despre problemele ei din trecut legate de substanțele interzise și consumul de alcool.

Ariana Grande a dezvăluit totul despre viața ei

„Nu fac asta des. Nu-mi place. Nu mă pricep la asta”, le-a spus Ariana Grande fanilor săi. „Am vrut doar să abordez preocupările voastre legate de corpul meu. Să vorbesc puțin despre ce înseamnă să fii o persoană căreia i ți se acordă atâta atenție”, a mai spus ea.

Ariana Grande a abordat preocupările legate de aspectul ei. Cântăreața a fost inspirată să facă ceva care nu îi este ușor: să fie vulnerabilă în ochii publicului, catine.ro

Motivația din spatele videoclipului ei au fost comentariile din mediul online atât ale fanilor, cât și ale celor care vorbesc urât despre ea. Mulți au spus că nu pare o persoană „sănătoasă”.

Ariana Grande, la Met Gala în 2018, într-o rochie deschisă la culoare, cu o fundă mare în cap

La astfel de mesaje, Ariana a răspuns sincer și elegant, așa cuma făcut mereu: „Există multe moduri diferite de a arăta sănătos și frumos. Și personal, pentru mine, corpul cu care mi-ai comparat trupul a fost cea mai nesănătoasă versiune a corpului meu”.

VIDEO

Grande a explicat apoi mai departe, spunând că a avut o problemă cu substanțele interzise și cu alcoolul în anii în care a părea mai plinuță.

Vera Wang și Ariana Grande, la un eveniment la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, în 2018

„Am luat o mulțime de antidepresive și am băut. Am mâncat prost în cel mai de jos punct al vieții mele când arătam așa cum considerați voi că trebuie să arate un om sănătos. Asta, de fapt, nu era sănătos pentru mine”.

Cântăreața și-a rugat fanii să se accepte așa cum sunt

Cântăreața le-a reamintit fanilor că nu pot fi niciodată siguri de viața pe care o au alte persoane. Vedeta pop a vrut să răspândească gradul de conștientizare cu privire la ceea ce ar putea avea de-a face alții în spatele ușilor închise.

„Al doilea lucru este că nu știi niciodată prin ce trece cineva, așa că, chiar dacă vii dintr-un loc iubitor sau grijuliu, probabil că acea persoană lucrează la asta sau are un sistem de asistență cu care lucrează la asta. Nu se știe niciodată, așa că fiți blânzi unii cu alții și cu voi înșivă”, le-a mai spus ea fanilor ei.

Ariana Grande, într-o rochie gri, voluminoasă, la ceremonia ceremonia cu numărul 62 a Premiilor Grammy

Zâmbind, Ariana Grande și-a încheiat videoclipul cu o urare destinată fanilor săi: „Vă trimit multă dragoste. Cred că sunteți frumoși, indiferent prin ce treceți, indiferent de greutate. Indiferent de modul în care îți place să te machiezi. Indiferent de procedurile cosmetice pe care le-ai avut sau orice altceva”.

„Cred că ești frumoasă și am vrut să-ți împărtășesc niște sentimente reale. Să ai o zi foarte frumoasă și îți trimit multă dragoste”, au fost cuvintele ei.

Ariana Grande, în timp ce semnează în Cartea de Donații de la Ceremonia Premiilor Grammy din anul 2020



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.6897866725922