August 21, 2023
Adevărul despre căsnicia prințesei Diana cu Charles. De ce a fost considerată femeia potrivită pentru acesta
Despre nunta prințesei Diana cu prințul Charles, devenit rege între timp, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum scriitoarea Wendy Holden a declarat că a fost uimită de cât de „extremă” arăta viața regală dincolo de porțile Palatului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca milioane de oameni din toate colțurile lumii, scriitoarea Wendy Holden a urmărit extrem de interesată nunta dintre prințul Charles și prințesa Diana. Patru decenii mai târziu, după ce s-a documentat foarte mult despre povestea de viață a prințesei Diana, aceasta a scris o carte despre viața ei, iar acum a mărturisit că a fost surprinsă să descopere cât de diferită era viața familiei regale dincolo de aparițiile publice.

Prințesa Diana 

„A fost o coliziune între diferite aspirații și idei. Familia regală și-a dorit ca Charles să se căsătorească, avea 30 de ani și își dorea pentru el un anumit tip de femeie”, a spus Holden, într-un interviu pentru People, ea explicând, de asemenea, de ce prințesa Diana a fost perfectă pentru el, transmite peroz.ro

printesa diana si printul charles 

„Trebuia să fie tânără, trebuia să fie aristocrată, trebuia să nu aibă un trecut. A fost o decizie pragmatică. Prințesa Diana era practic singura variantă. El avusese foarte multe partenere până atunci”, a spus Holden, care a subliniat faptul că prințesa Diana avea doar 20 de ani atunci când s-a căsătorit cu Charles, care era cu 12 ani mai mare.

De cealaltă parte, scriitoarea, care a lansat cartea „The Princess”, a explicat prințesa Diana a privit căsătoria cu alți „ochi”.

„Din punctul ei de vedere a fost dragoste. A crezut că va primi tot ceea ce a visat întotdeauna și, anume, un prinț pe cal alb”, a mai spus scriitoarea.

În cartea ”The Princess”, Holden a creionat viața prințesei Diana încă din copilărie. Aceasta surprinde, de asemenea, perioada petrecută într-un apartament în Londra, intrarea ei în familia regală și căsnicia nefericită cu prințul Charles, totul fiind prezentat prin ochii unei prietene ficționale.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs aproape 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana 

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7190341949463