Iunie 02, 2023
Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a vărsat lacrimi amare în ziua nunții sale. Destăinuirile făcute de vedetă
Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de vis, cu mai puțin de o săptămână în urmă. La ceremonie au fost undeva în jur de 300 de invitați, iar printre aceștia s-a numărat și tatăl vedetei, Emil Pistol. Iar despre prezența acestuia s-a speculat că ar fi făcut-o pe fiica lui să plângă, însă Gina Pistol a clarificat rapid lucrurile!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu fericit de mai bine de 7 ani, iar împreună o au deja pe Josephine, fiica lor în vârstă de doar 2 anișori. Iar sâmbăta trecută, pe 27 mai, cei doi au avut parte de o cununie de vis, la Palatul Snagov. Potrivit informațiilor oferite de către unica.ro, un moment din timpul ceremoniei a ridicat câteva semne de întrebare pentru invitați. Mai precis, este vorba despre clipa în care mireasa a plâns, speculându-se că motivul ar fi fost prezența tatălui ei la nuntă. Însă, Gina Pistol a clarificat rapid situația!

Părinții Ginei Pistol sunt divorțați de mai bine de 35 de ani, tatăl acesteia refăcându-și ulterior viața amoroasă. Deși acesta nu a mai fost atât de prezent în viața fiicei sale, cei doi au rămas în contact, iar vedeta de la „Chefi la Cuțite” l-a invitat personal pe tatăl ei, atât la nuntă, cât și la botezul lui Josephine, scrie click.ro

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă de poveste

Ce a spus Gina Pistol despre lacrimile de la nuntă

Vedeta a vorbit despre momentul în care a plâns, spunând urmăritorilor ei de pe Instagram că tatăl ei nu a fost, deloc, motivul pentru care a vărsat lacrimi!  „Lăsați-mă cu telenovelele”, a spus Gina Pistol, referindu-se la zvonurile cum că ar fi vărsat lacrimi datorită tatălui ei. Potrivit acesteia, motivul real au fost emoțiile. Vedeta a declarat că slujba religioasă și corul au avut o încărcătură emoțională deosebită pentru ea, iar la vederea unui curcubeu, s-a simțit copleșită de lacrimi.

Vedeta a mai spus că are o relație civilizată cu tatăl ei, pe care l-a invitat personal la nuntă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61018633842468