August 30, 2023
Adele a dezvăluit ce nume va purta al doilea său copil
Totul este perfect planificat. Artista nu prea lasă nimic în voia sorții. Știe deja și numele pe care îl va purta cel de-al doilea copil al său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totul este perfect planificat. Artista nu prea lasă nimic în voia sorții. Știe deja și numele pe care îl va purta cel de-al doilea copil al său.

Adele și Paul Rich, Getty (3) jpg 

Artista și-a exprimat de mult timp dorința de a-și întemeia o familie cu partenerul ei actual Rich Paul și de a-i oferi fiului ei de zece ani, Angelo, pe care îl împarte cu fostul soț Simon Konecki, un frate mai mic.

Câștigătoarea unui Premiu Grammy nu-și ascunde marea dorință de a deveni iarăși mamă, mai ales de când s-a mutat în Las Vegas.

Adele enjoys loved-up moments with boyfriend Rich Paul in Los Angeles

Adele este foarte apropiată de fanii săi, cu care interacționează frecvent pe rețelele de socializare: Instagram și Tik Tok. Recent, a fost implicată într-un dialog adorabil cu o fană, care îi mărturisea că nu știe cum să-și numească pruncul din burtică, scrie okmagazine.ro

Adele i-a mărturisit că abia așteaptă să aibă și ea această preocupare și i-a explicat că de fiecare dată când aude un nume de bebe care îi place, îl notează în telefon. Admiratoarea a aprobat-o și i-a mărturisit că și ea face la fel.

Mai mult, femeia se gândise la două nume care îi plac și Adelei: Parker și Spencer. Artista i-a și zis: ”Cu Parker nu te pot încuraja, că ăsta îi place și lui Rich.”

Inclusiv pentru al doilea nume Adele și fana sa s-au sincronizat: Ray, dacă e băiat.

Fanii au interacționat de îndată cu adorabilul dialog al celor două femei: o mamă confirmată și una care își dorește maxim. Ei au notat: ”Imaginează-ți cum e să-ți aleagă numele Adele”. ”Ce bucurie va fi în casa artistei noastre dragi.”

Adele and Boyfriend Rich Paul Are Now Instagram Official - E! Online

Adele și Rich au o relație din 2021 și tot de atunci au stârnit speculații că urmează nunta și botezul.

În 2022, Adele a spulberat orice îndoială: ”La anul, vreau copil!”.

Adele și Paul Rich, Getty (1) jpg 

Până acum, cântăreața nu a dat vestea cea mare, însă este foarte clar că ea și iubitul său sunt foarte pregătiți în acest sens. Rich este un impresar sportiv american. Și el a menționat tot anul trecut că acum este mult mai pregătit să devină tată, întrucât este mult mai matur.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85733485221863