August 23, 2021
Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică. Schimbarea se vede pe fața ei
Adela Popescu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din România. Fanii o apreciază pentru sinceritatea cu care a împărtășit întotdeauna din experiențele ei, naturalețe și autenticitate. De această dată, Adela Popescu le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că și-a făcut o intervenție estetică, o tehnică pe care o încearcă în premieră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o ușoară micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent”, a fost mesajul pe care Adela Popescu l-a transmis pe Instagram. Zis și făcut. După procedură, vedeta a publicat câteva poze în care se poate vedea rezultatul. Nu s-a îndepărtat prea mult de natural. Cei care nu știu despre această schimbare s-ar putea nici să nu observe inervenția făcută. 

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară la mijlocul lunii iulie. Întrebată adesea cum se descurcă având trei băieți, îndrăgita prezentatoare TV a fost foarte sinceră și le-a răspuns admiratorilor săi că ”Foarte bine!”, precizând că cei mari, Alexandru și Andrei sunt în vacanță la bunicii din Șușani, adică la părinții ei. Astfel și-a putut da timp pentru recuperare după naștere. Băieții revin însă curând alături de părinți și fratele mai mic, dat fiind faptul că pe 39 august începe grădinița. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.8919970989227