Februarie 22, 2019
Adela Popescu într-o ținută spectaculoasă la premiera serialului "Vlad"
Aseară, 21 februarie, la București a avut loc premiera serialului televizat "Vlad". O atmosferă incendiară, ca la premiile Oscar. Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase pe covorul roșu. Una din cele mai frumoase apariții a fost a cea a Adelei Popescu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoare de televiziune din România, Adela Popescu și-a făcut apariția la premiera serialului televizat românesc "Vlad" într-o ținută feminină și foarte specială.

De când a devenit pentru a doua oară mămică, Adela Popescu pare că a devenit și mai feminină. Frumoasa prezentatoare TV din România, a fost invitată la premiera serialului Vlad, optând pentru o ținută specială la acest eveniment. Nimic extravagant, ieșit din comun, în schimb atât de rafinat și elegant. Adela Popescu a arătat ca o adevărată divă în această seară. 

 

 

Amintim că "Vlad", este un nou serial românesc, care va apărea pe micile ecrane începând de luni. Este inspirat de povestea lui Monte Cristo, într-o adaptare modernă. Echipa  este formată din cei mai buni profesioniști din industria cinematografică din România. Printre actori se numără Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, și mulți, mulți allții. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76632142066956