Februarie 07, 2018
Vezi cât de bine arată actrița Rachel Weisz la vârsta de 47 de ani!
Actrița în vârstă de 47 de ani, Rachel Weisz, a fost aseară la premiera filmului "The Mercy”, ultimul film în care s-a filmat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Premiera filmului "The Mercy", în care Rachel a jucat rolul central, împreună cu actorul britanic Colin Firth, a avut loc marți seara la cinematograful "The Curzon Mayfair", la Londra. Actrița a purtat pe covorul roșu o rochie de culoarea albastră cu imprimeu floral, de la Miu Miu, pe care a asortat-o cu sandalete negre, de tip clasic, cu toc. Ea a arătat la acest eveniment formidabil. E de necrezut că actrița arată atât de bine la vârsta ei. Actorul Colin Firth a optat pentru un costum negru, asortat cu o cravată de culoarea sur închis, purtând un palton de culoarea negră. Ambii actori s-au combinat de minune pe covorul roșu.

 


 

Filmul este regizat de către regizorul britanic James March, iar scenariul este scris de Scott Z. Burns, axat pe o istorie reală a  unui business man care dorește să scape de datorii participând la o întrecere, și-și dorește cu orice preț să devină câștigător. Istoria are loc în anul 1968. Inițial, rolul lui Rachel trebuia să fie jucat de Kate Winslet. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1762931346893