Aprilie 03, 2018
Actorul Channing Tatum s-a despărțit de soția sa după nouă ani de relație
Actorul de la Hollywood Channing Tatum a declarat că se desparte de soția sa cu care au fost împreună mai mult de nouă ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părea că sunt de nedespărțit, era considerată una din cele mai longevive perechi de la Hollywood, însă, a venit ceasul când cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu. Actorul în vârstă de 37 de ani a anunțat pe rețelele de socializare că se desparte de soția sa. 

 

 

"Noi foarte mult ne-am iubit mulți ani în urmă. Anume atunci și a început drumul nostru comun plin de farmec. Nu s-a schimbat nimic de-atunci. Însă dragostea este o aventură minunată care ne-a pregătit o nouă cale. Între noi nu s-au iscat certuri sau incidente neplăcute. Noi nu avem secrete unul față de celălalt. Pur și simplu, am înțeles că e timpul să ne ajutăm reciproc să fim fericiți. Noi vom rămâne a fi familie, și vom avea grijă de fetița noastră Everly".  - a declarat actorul.

 

 

Amintim că, Channing Tatum și  Jenna Dewan s-au cunoscut în anul 2006 în timpul filmărilor peliculei Step Up. În anul 2013 ei au devenit părinți. La petrecerea de după ceremonia Oscar 2018, unde au fost prezente majoritatea vedetelor de la Hollywood, Chaning Tatoom a venit neînsoțit de soția sa. Toți în jur vorbeau că cei doi s-au despărțit, acum însă, ei au confirmat că nu mai formează un cuplu. 

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75278949737549