August 23, 2023
A murit Toto Cutugno! Marele artist s-a stins la spital
A murit Toto Cutugno! Marele artist italian în vârstă de 80 de ani s-a stins din viață, după o lungă luptă cu cancerul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este știrea tristă a zilei! Marele artist italian, Toto Cutugno, a murit la vârsta de 80 de ani, după o lungă luptă și o suferință îndelungată provocată de cancer. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către managerul său, Danilo Mancuso. 

Artistul s-a stins din viață la Spitalul San Raffaele din Milano "după o îndelungată suferinţă, care s-a agravat în ultimele luni", a declarat Mancuso. 

Născut în Toscana dintr-un tată sicilian, Cutugno a câștigat concursul Eurovision din 1990 cu piesa "Insieme: 1992".

El a câștigat de două ori Festivalul Cântecului de la Sanremo.

În 2019, un grup de muzicieni ucraineni a încercat să îl oprească să cânte la Kiev, spunând că este un simpatizant al Rusiei, la fel ca Al Bano, un alt star veteran din sudul Italiei. A avut o viață plină, a fost iubit, îndrăgit de public și a cântat pe marile scene ale lumii. 

In Romania, celebrul Toto Cutugno va fi tratat ca un rege! Intra sa afli  unde va sta cantaretul si de ce servicii de lux va beneficia! - WOWBiz

Al Bano l-a convins să apeleze la medici

Artistul care a lansat numeroase piese de succes, precum L'italiano şi Solo noi, care ne-a vrăjit cu muzica lui şi ne-a cucerit cu declaraţiile lui de dragoste pentru România, a fost văzut în ultimii trei ani tot mai rar la evenimente sau într-o producţie Tv, iar de vină pentru asta ar fi fost starea sa precară de sănătate. Toto Cutugno s-a luptat ani buni cu cancerul de prostată.

A reuşit să treacă peste acest şoc al bolii datorită familiei şi celor mai apropiaţi prieteni.

Toto Cutugno died, he was 80 years old. He passed away in hospital

Artistul are convingerea că Al Bano i-a salvat viaţa, iar asta pentru că atunci când a aflat cu ce simptome se luptă, l-a sfătuit să meargă de urgenţă la medic. Astfel, a reuşit să descopere la timp o tumoră. Astăzi, le vorbeşte tuturor despre cum această afecţiune poate fi prevenită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55303120613098