August 02, 2023
A cheltuit 250.000 de lire sterline să arate ca Barbie, dar și-a dat seama că e mai fericit dacă seamănă cu Ken: „Acum regret”
Oli London, un cunoscut influencer din Marea Britanie, în vârstă de 33 de ani, și-a surprins fanii din mediul online după ce a dezvăluit că își regretă transformarea în păpușa Barbie și vrea să ducă o viață precum cea a lui Ken.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După lansarea filmului „Barbie”, toți creatorii de conținut au început să se transforme, mai mult sau mai puțin, în păpușa celebră. Unii dintre ei au apelat la machiaj, la haine și chiar și-au transformat casa și mașina pentru a semăna mai mult cu „lumea Barbie”. Cu toate acestea, există personaje în mediul online care au avut o obsesie pentru păpușa emblematică înainte de apariția peliculei, scrie peroz.ro

Este cazul influencerului Oli London, care a cheltuite peste 250.000 de lire sterline pentru a arăta ca păpușa Barbie. El a apelat la mai mulți medici esteticieni și a trecut prin numeroase operații estetice pentru a semăna cu celebra păpușă, iar acum, acesta și-a surprins fanii declarând că este mai fericit în postura lui Ken. 

Ultimele imagini cu Oli de pe rețelele de socializare îl arată pe acesta transformat în Ken, iubitul lui Barbie. Transformarea vine după câțiva ani de la momentul când Oli a cheltuit 75.000 de lire sterline pentru a semăna cu Jimin, starul K-pop din trupa de băieți BTS din Coreea de Sud.

Influencerul a suportat 32 de intervenții estetice diferite, care i-au „paralizat mușchii faciali” și i-au provocat dureri de maxilar, prima operație fiind o rinoplastie la vârsta de 23 de ani, pe care a realizat-o în Coreea. Ulterior, acesta a mai avut încă cinci operații la nas, mai multe operații la maxilar și la ochi, pentru a-și crea un aspect mai feminin. 

Oli a recunoscut că dorința de a se transforma în femeie a venit din cauza faptului că a fost hărțuit de la o vârstă fragedă. Acum, Oli și-a dorit să devină din nou bărbat și s-a transformat în Ken. 

„Am șase suporturi din titan cu 24 de șuruburi în interiorul bărbieri care țin oasele împreună. Uneori mi se blochează maxilarul atunci când casc și e foarte dureros”, a explicat Oli. 

În ciuda faptului că a plătit un sfert de milion de lire sterline pentru a arăta ca Barbie, Oli se simte mai bine arătând precum Ken și susține că viața de femeie nu era atât de plină de farmec pe cât crezuse. 

 „Când am devenit femeie, am primit o mulțime de laude, dar ceva lipsea în interiorul meu. Am crezut că toate luptele mele personale erau din cauza identității mele de gen, dar apoi mi-am dat seama că nu era așa. Să trec prin toate aceste operații nu m-au făcut fericit. Acum regret, a mai spus Oli. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51474523544312