Martie 18, 2021
Andreea Marin, despre plecarea de la ”Surprize-Surprize. ”Abia mai urcam scările”
Andreea Marin a părăsit Surprize, surprize după nouă ani și 18 sezoane de succes, iar fanii emisiunii au fost profund răniți de decizia vedetei. Iată că, la zece ani de la întreruperea emisiunii, Andreea Marin lămurește decizia pe care a luat-o atunci și care a fost adevăratul motiv pentru care a ales să renunțe la Surprize, Surprize, potrivit viva.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin a cunoscut celebritatea în 1999, când a devenit  „Zâna” de la „Surprize, Surprize', emisiune ce avea să devină cea mai de succes producție a Televiziunii Române. Timp de nouă ani, românii au plâns la cazurile emoționante care erau prezentate de Andreea Marin și nu de puține ochi nici măcar ea nu-și putea reține lacrimile.

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta.

Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”,  dezvăluit Andreea Marin la un post de televiziune din România. 

Andreea Marin a retrăit și momentul nașterii și întâlnirea cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică.

„Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată.

Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem două sarcini extrauterine înainte. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe”, a povestit Andreea Marin, pentru aceeași sursă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87072682380676