Octombrie 30, 2017
Top 10 perechi celebre, în care femeia este mai matură decât bărbatul
Nu odată am auzit fraza "Dragostea nu are vârstă". Dintotdeauna au existat cupluri cu diferența mare de vârstă. Mai des se întilneau, ce-i drept, barbați care erau mult mai maturi decât iubitele lor. În ziua de astăzi, însă, tot mai des se-ntâmplă exact inversul. Femeile își găsesc iubiți mult mai tineri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În rândurile vedetelor avem parte de astfel de cupluri tot mai des. Am fost martorii relației lui Demi Moore și Ashton Kutcher, sau Susan Surandon și Jonathan Bricklin, în ambele relații partenerii erau mult mai tineri decât actrițele. Aceste cupluri azi nu mai există, însă, în show bizz exista zeci de cupluri în care femeia este "capul" familiei. Să vedem un astfel de cuplu în topul de mai jos:

10. Samantha Taylor și Aaron Taylor

Diferența de vârstă 24 de ani

Samantha Taylor este scenaristă americană în vârstă de 50 de ani. Ea este căsătorită cu actorul Aaron Taylor, din 2012. Cuplul este extrem de fericit împreună. 

9. Allison Janney and Philip Joncas

Diferența 20 de ani.

 Ea are 58 de ani, iar el 38. Ea are în palmaresul său 10 premii Emmi, iar el este producătorul ei.

8. Halle Berry și Alex da Kid

Diferența 16 ani

Actrița Halle Berri s-a despărțit câțiva ani de soțul său de origine franceză. În septembrie anul curent, ea a fost văzută la o ceremonie alături de Alex da Kid, om de afaceri, care a primit câteva premii Grammy. El este foarte bogat, și a colaborat cu multe vedete din industria muzicală din America. 

7. Cheryl Cole și Liam Payne

Diferența de vârstă 10 ani

Cântăreața Cheryl Cole, la vârsta de 34 de ani, are un iubit cu zece ani mai mic decât ea. Lyam Paiane este fostul membru al formației "One direction". Cheryl și Liam au un copil împreună.

6. Cameron Diaz și Benji Madden

Diferența de vârstă 7 ani

 

Actrița americană în vârstă de 45 de ani, celebră pentru filmele sale de comedie, este soția muzicianului Benji Madden. 

5. Debora Li Ferness și Hugh Jackman

Diferența de vârstă 12 ani

Actorul american Hugh Jackman, care este de origine australiană, și s-a filmat în filmul "X-Man", este împreună cu Debora Li Ferness - actriță și producătoare din Australia. Actorii sunt împreună din anul 1996. Ei au adoptat doi copii, după ce Debora a avut două avorturi. 

4. Jennifer Lopez și Alex Rodrigues

Diferența de vârstă 6 ani

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez, care este renumită, nu în ultimul rând, pentru partea dorsală a corpului său. Lopez are 48 de ani și este împreună cu jucător de baseball - Alex Rodrigues, în vârstă de 46 de ani.

3. Eva Mendes și Rayan Goslyng

Diferența 7 ani

Сelebra actriță americana Eva Mendes este soția actorului Rayan Goslyng. Ei formează unul din cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună din septembrie 2011, și sunt părinți la două fetițe - Esmeralda Amada, născută în 2012 și Amada Lee, născută în 2016. 

2. Shakira și Pique

Diferența de vârstă 10 ani

Shakira și Pique formează unul din cele mai cunoscute cupluri din lume. Sunt născuți în aceeași zi, cu diferența de 10 ani. Cei doi sunt împreună din martie 2010, și au doi copii Milan și Sasha. Deși, s-a zvonit în această toamnă că cei doi s-au despărțit, totuși, s-a adeverit că toate astea au fost doar zvonuri.

1. Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux

Diferența de vârstă 25 de ani

Cine altcineva dacă nu ei - președintele Franței - Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux? Este, probabil, cel mai discutat cuplu din ultima vreme. Diferența lor de vârstă este colosală - 25 de ani! Totuși, cei doi se iubesc cu adevărat. 
Relaţia dintre ei a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani. Se sunau și vorbeau ore întregi la rând, și, deși Brigitte avea deja 3 copii, s-a îndrăgostit nebunește de actualul președinte al Franței. Ea are 64 de ani, este cu 25 de ani mai în vârstă decât Macron, și este prima doamnă a Franței. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94221663475037