Mai 01, 2017
Ce-ți distruge relația? 4 stereotipuri bizare
Există oare un sfat universal pentru crearea unei relații trainice? Să răspundă la această întrebare nu poate niciun psiholog din lume pentru că fiecare din noi are propria viziune asupra anumitor lucruri. Cu toate acestea, există stereotipuri care pot ruina orice relație, și de regulă, aceste stereotipuri ne sunt impuse de societate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul ideal nu se ceartă

Psihologii afirmă (și nu fără motiv) că cel mai important cuvânt al îndrăgostiților ideali este „compromisul”. Dacă tu și partenerul tău știți cum să ajungeți la un compromis atunci aveți mai multe șanse decât alții să evitați conflictele zilnice.

Relația adevărată nu este atunci când nu nu aveți chiar deloc nici un conflict, ci atunci când puteți să vă înțelegeți între voi și să vă învățați din greșelile proprii.
 

Dacă nu se însoară atunci nu te iubește!

Acest stereotip este învechit. În secolul 21 pentru mai mulți nu pun accent pe aspectul juridic al relației. Așa că acesta nu este un motiv să crezi că nu te iubește.
 

Partenerul trebuie să înțeleagă dintr-o privire

Cu toții suntem foarte diferiți. Partenerul tău nu trebuie să-ți prindă fiecare indiciu... să mergeți la un randez-vou, să mergeți la film, ș. a. Cel mai des bărbații nu dețin o fire fină și darul extrasenzorial, de aceea este nevoie să-i spui direct despre dorințele tale pentru a nu provoca certuri și situații absurde.
 

 

Partenerul trebuie să te completeze!

„Împreună formăm un întreg” - este doar un slogan frumos. Nu trebuie să insiști pe atenția bărbatului tău și nici să exagerezi cu a ta. O persoană este mult mai apreciată pentru personalitatea întreagă pe care o are și pentru valorile și principiile bine stabilite.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56892395019531